Lidl kerst deal: lekkere foute kersttruien, sokken, kostuums en meer

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Vandaag doen we het even anders en laten we vijf toffe en vooral betaalbare kerst items zien die je gewoon bij Lidl kunt kopen. Wij zorgen dat je helemaal klaar bent voor de kerstdagen.

Lidl: vijf toffe kerst items

Wij lopen alvast vooruit op de aankomende kerstdagen. We hebben vijf leuke items gevonden bij de Lidl die jou kerst net wat leuker maken, van kerst kostuums tot toffe truien Lidl heeft het allemaal. Wij hebben ze op een op rijtje gezet zo dat jij (voordelig) de show steelt tijdens kerstmis.

Livergy heren kerstrui

Wat is kerst zonder een foute kerstrui? Helemaal niets natuurlijk. Helaas zijn sommige kersttruien gewoon best wel prijzig en aangezien je ze maar maximaal vier dagen draagt, is het zonde van je centen om een dure kerst trui te kopen. Lidl verkoopt zes leuke en vooral grappige kersttruien voor een prikkie. Van standaard patronen tot grappige figuren Lidl heeft het allemaal. De leuke kersttruien kosten 9.99 en je vindt ze hier.

Kersttruien Lidl

Kerstkostuum

Heb je toevallig een fout kerstfeest in de aankomende decembermaand? Of houd je gewoon van verkleden? De Lidl biedt ook daar een oplossing voor. Met deze flauwe kerstkostuums verkleed je je voor een prikkie tot elf of kerstman. De kerstkostuums kosten 9.99 per stuk en je vind ze hier.

Kerstkostuums Lidl

Livergy kerstsweater

Ben je niet zo van een heel kostuum of je volledig verkleden? De Lidl verkoopt ook ontzettend toffe kerstsweaters. Deze sweaters zijn net iets flauwer en uitgebreider dan de kersttruien en misstaan zeker niet op een kerstborrel of kerstfeest. De kerstsweaters kosten 12.99 en je vind ze hier.

Livergy kerstsokken

Ook kerstsokken mogen niet ontbreken tijdens kerstmis. Uiteraard scoor je deze ook goedkoop bij Lidl. De kerstsokken komen in twee varianten en kosten maar 1.99,- per paar een koopje toch? Je vindt de leuke kerstsokken hier.

Kerstsokken Lidl

Kerstkostuum voor je viervoeter

Uiteraard slaan we “man’s best friend” niet over! Je kan ook je trouwe viervoeter in de kerstsferen laten komen. De Lidl biedt drie verschillende kerstkostuums aan voor iedere hond, hoe groot die ook is, zodat ook je hond er goed bij loopt. De kerst outfit voor je doggo kost 5.99 en je vindt ze hier.

Kerstoutfit voor je hond Lidl

Kan je niet genoeg krijgen van onze device deals? Hier check je ze allemaal

Reageer op artikel:
Lidl kerst deal: lekkere foute kersttruien, sokken, kostuums en meer
Sluiten