Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 3 jan 2019

Action, Aldi, Lidl device deal: full-HD dashcam

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Deze keer vinden we bij Aldi het spreekwoordelijke neusje van de zalm voor de autorijder: een dashcam met meer functionaliteit dan je zou verwachten in deze prijsklasse. Voor nog geen 50 euro voel je je nog veiliger in je eigen wagen.

De voordelen van de dashcam

Een dashcam in in Nederland nog geen standaard onderdeel van je auto. In Rusland daarentegen zijn dashcams al gemeengoed. Niet zozeer vanwege het grote aantal ongevallen, maar vaak juist vanwege de eis van verzekeringsmaatschappijen. Zonder beeldmateriaal krijg je namelijk bijna niks uitgekeerd als je een ongeluk hebt gehad.

Nu is in Nederland de kans op een auto-ongeluk aanmerkelijk kleiner dan in het Rusland, het hebben van een dashcam kan wel degelijk voordelen hebben. Zo kun je de politie voorzien van bewijsmateriaal bij een aanrijding en kun je dankzij de GPS-functie worden gewaarschuwd voor snelheidsmetingen. Zo realiseer je voor jezelf een bijzonder veilige rijervaring.

dash cam aanbieding Aldi

 

Full-HD opnames, GPS en een G-sensor

De dashcam die momenteel bij Aldi in de aanbieding is, heeft een aantal bijzondere functies. Natuurlijk kun je altijd opnames maken. Het handige van deze Maginon CBB 70 GPS is dat het apparaat je exacte positie weet te bepalen en alle opnames op kan slaan op de bijgeleverde 4GB geheugenkaart. Heb je liever meer geheugen tot je beschikken? Geen probleem! Deze Maginon dashcam ondersteunt geheugenkaartjes tot 32GB. Alles wordt in Full-HD opgenomen. Je bent natuurlijk niet verplicht om continue opnames te maken. Dat hoeft ook niet, mocht je namelijk onverhoopt wel betrokken raken bij een ongeluk, dan zorgt de G-sensor voor de automatische activering van de opnamemogelijkheid: je hebt dan altijd bewijsmateriaal.

Aldi dashcam voor 49.99 euro

De dashcam die je nu bij Aldi kunt aanschaffen, is dan ook zeer compleet. Zo is het apparaat voorzien van een degelijke TFT display met een diameter van 6 centimeter. In tegenstelling tot veel goedkope dashcams wordt alles in kleur opgenomen. Bovendien neemt het niet alleen het beeld op, maar ook het geluid. De 120 graden lens zorgt ervoor dat je geen enkel detail hoeft te missen. Voor slecht 49.99 euro koop je dus een zeer complete dashcam voor in je auto. Voor je al dolenthousiast naar het dichtstbijzijnde Aldi-filiaal gaat rennen, de dashcam aanbieding is verkrijgbaar vanaf 8 januari. Wees er wel snel bij want dergelijke gadgets zijn extreem populair en het zou zonde zijn als je er naast grijpt.

 

ALDI

Reageer op artikel:
Action, Aldi, Lidl device deal: full-HD dashcam
Sluiten