Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 5 feb 2019

Action & Aldi device deal: wakker worden met het Philips wake-up light

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veel geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we het nieuwe Philips wake-up light gevonden bij de Action en de Aldi. Dit is de beste gadget en tech-deal van de dag.

Ontspannen wakker worden dankzij Philips Wake-up Light

Niets is lekkerder dan heerlijk kunnen uitslapen op je vrije dag. Je nog even kunnen omdraaien en verder slapen voor je besluit op te staan. Helaas is dat een lux positie die vaak beperkt is tot het weekend. Om ook op de normale, doordeweekse dagen fris uit de veren te komen heeft Philips het wake-up light uitgevonden. Dat is aangenaam wakker worden op een manier die ook nog eens wetenschappelijk verantwoord is. En daar weten ze in Eindhoven alles vanaf.

Zonsopgang met zachte pieptoon

Wanneer ben je voor het laatst heerlijk ontspannen wakker geworden? Dan bedoelen we dus met het ontwaren van de eerste zonnestralen en een zachte subtiele alarmtoon. De Philips wake-up light gaat daarvoor zorgen. Het imiteert het zonlicht en wekt je subtiel zonder storende en idioot hard klinkende ringtones uit je smartphone. Kortom, Philips laat je lichaam wennen aan de beste manier om wakker te worden. Voor nog geen 45 euro sta je dus voortaan op zonder ochtendhumeur.

De Philips uitvinding mag je dan wellicht heel subtiel helpen bij het ontwakingsritueel, soms kun je ook dan nog steeds de behoefte hebben om je nog even om te draaien. Gelukkig hebben ze daar aan gedacht. Net als bij de traditionele wekkers kent ook de Philips wake-up light een sluimer functie zodat je nog even kunt nagenieten voor je opstaat. In het standaard ingestelde licht niet echt jouw ding, kies dan voor een van de tien andere kleurinstellingen. Ook de helderheid van het licht kun je naar wens aanpassen. Mocht je nog niet direct willen gaan slapen, dan heeft dit wake-up licht ook een ingebouwde leeslamp zodat je nog even kunt lezen voor je ogen zich gaan sluiten.

Vanaf zaterdag 9 februari bij Aldi

De Philips multifunctionele alarmklok kun je voor de vriendenprijs van 44.99 euro scoren bij de Aldi. Daar is het apparaat te koop vanaf 9 februari. Tot die tijd zul je het dus nog even met je smartphone moeten doen.

Want

Reageer op artikel:
Action & Aldi device deal: wakker worden met het Philips wake-up light
Sluiten