Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 11 apr 2020

Bekijk vandaag de achtvoudige Oscar-winnaar gratis op Pathé Thuis

Sinds het begin van deze maand hebben ze bij Pathé Thuis het plan gemaakt om ons dagelijks trakteren op een gratis film. Het enige wat je daarvoor moet doen is naar de website te gaan, daar je aan te melden (wat gratis is) en vervolgens een speciale code invullen.

Wanneer je dat gedaan hebt, dan kun je op die dag die bepaalde film bekijken. Het aanbod wisselt dagelijks en de afgelopen dagen was er niet echt een film waar we enthousiast van werden. Vandaag is dat echter anders. Want vandaag is er een film met acht gewonnen Oscars gratis te bekijken op Pathé Thuis

Slumdog Millionaire op Pathé Thuis

De Pathé Thuis film van vandaag is de film Slumdog Millionaire uit 2008. Dat is dus wel een oude film, dus de kans is aanwezig dat je hem wel kent. Tegelijkertijd is het ook een echte heerlijke feel-good film die perfect is in deze vervelende tijd. De film draait om Jamal Malik. Deze voormalige straatjongen doet mee aan de Indiaanse versie van Bankgiro Loterij Millionairs en staat op het punt om een enorm geldbedrag te winnen. De autoriteiten denken echter dat hij valsspeelt, omdat hij met zijn achtergrond onmogelijk is dat alle antwoorden weet. Als we echter kijken naar zijn levensverhaal, dat via een terugblik wordt verteld, wordt duidelijk waarom hij zoveel kennis heeft.

De film bracht wereldwijd meer dan 300 miljoen dollar op. Dat terwijl hij maar met een budget van zo’n 15 miljoen dollar had. Het is een heerlijk verhaal, met prachtige beelden van het land India en verschillende muziek die je kent uit het land. Om van deze film gratis te genieten, dan ga je nu naar de speciale actiepagina van Pathé Thuis, hier, en daar vul je dan de actiecode slumkado in en dan kun je genieten van de film. Wil je meer lezen over films zoals bijvoorbeeld die op Netflix staan? Dan hebben we hier ons overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bekijk vandaag de achtvoudige Oscar-winnaar gratis op Pathé Thuis
Sluiten