Maak iedere outfit compleet met de juiste accessoires en sneakers

Het is vaak de finishing touch die alledaagse dingen bijzonder kunnen maken. Die ene toevoeging die iets simpels transformeert naar iets bijzonders. Voor je outfit geldt precies hetzelfde. Of je nu een hele basic kledingstijl hebt of constant bezig bent met de laatste trends, met de juiste accessoires en schoenen geef je ieder outfit net dat beetje extra.

Daarom is het altijd verstandig om verschillende soorten schoenen en een ruime keuze aan accessoires in je kast te hebben. Zijn je schoenen aan vervanging toe en is je enige pet een verkleurde snapback van een paar jaar oud? Dan is dit je kans om daar wat aan te doen. FreshCotton heeft namelijk de Daily Discount Sale en deze week krijg je dikke korting op alle accessoires en schoenen.

Wie de schoen past…

Als je ergens nooit genoeg van kunt hebben, dan zijn het wel schoenen. Voor iedere outfit is een passende schoen, maar een sneaker kan eigenlijk altijd. Als je het slim aanpakt kun je de alledaagse sportschoen zelfs onder een pak dragen.

Als je geen zin hebt om je haar te doen

Iedereen heeft wel eens last van een bad hair day. Daar kun je verder weinig aan doen, maar je kan het wel verbergen met een mooie cap. Alleen al om die reden mogen een paar mooie caps niet in je kast ontbreken.

Alles bij de hand

De meeste nuttige accessoire die wij ons kunnen bedenken is natuurlijk de rugtas. Investeer daarom in een tas die er ook nog eens goed uitziet. Een rugzak is namelijk meer dan handige manier om spullen mee te nemen, want een stijlvolle tas kan ook de finishing touch zijn voor je gekozen outfit.

Geen tijd om te wachten

Voor iedereen die nog wel een snapback, handige tas of paar sneakers kan gebruiken is dit hét moment om toe te slaan. Alle sneakers en accessoires zijn namelijk extra scherp geprijsd tijdens de daily discount sale van FreshCotton. Alleen deze week kun je nog profiteren van kortingen die oplopen tot wel 45 procent!

Reageer op artikel:
Maak iedere outfit compleet met de juiste accessoires en sneakers
Sluiten