Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Hebbedingen 14 sep 2018

Manners Device Deal: in de aanbieding! iPhone X (64GB) voor een keurige prijs

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het ècht nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden, daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we een iPhone X in de aanbieding. Dit is de beste gadget en tech deal van de week.

Met alle commotie rondom de iPhone Xs (Max) en de iPhone Xr, dachten wij: “Hoe scherp zou die fijne all-screen telefoon uit 2017 nu zijn?” Allicht is dit geen originele gedachte, maar na een beetje speurwerk vonden wij een deal waar we best tevreden mee waren.

De ‘oude’ iPhone X

Je kunt erover twisten of de iPhone Xs (Max) een waardige upgrade is. De 7 nanometer chip is een flinke innovatie en legt het speelveld voor ontwikkelaars weer wijd open, maar niemand zal momenteel zeggen: “Ik zou willen dat mijn huidige iPhone sneller was.” De processoren van  de iPhones, of überhaupt alle high-end smartphones, zijn momenteel zo goed dat ze zonder moeite de zwaarste handelingen kunnen verrichten.

De iPhone X was daarom ook zonder twijfel één van de allerbeste smartphones van 2017. Apple’s vlaggenschip stond in vele aspecten met afstand bovenaan. De prijs was echter één van deze aspecten. De smartphone was met de release te koop voor 1.159,- euro. Apple heeft de huidige X sinds de aankondiging van de opvolgers van hun site gehaald. Ook staken ze de productie en wordt er vol ingezet op de Xs en Xs Max. Hij is echter nog overal te koop (voor de hoofdprijs). Wij vonden hem daarentegen voor 899,- euro. Zowel het zilveren als het spacegrijze model wordt verkocht voor deze scherpe prijs.

De specs

De iPhone X was het eerste modellen met een True-depth camera. Deze selfiecamera maakt een 3D scan van je gezicht en hiermee ontgrendel je het toestel ook. Dit is zonder twijfel de meest veilige gezichtsvergrendeling, bovendien is ‘t ook nog relatief snel. De achtercamera is niet vergeten. Dankzij de tweede camera maak je prachtige portretfoto’s met veel scherptediepte. Deze speciale camera kan diepte berekenen en is hiermee volledig uitgerust voor Apple’s augmented reality applicaties. De AR plannen staan weliswaar nog in de kinderschoenen, maar laat niemand je vertellen dat je hier één van de 2018 iPhones voor nodig hebt.

De A11 Bionic chip is eigenlijk nog steeds één van de snelste mobiele processoren die je kunt vinden. In het dagelijkse gebruik ga je niet merken dat deze chip al een jaar oud is. Wat je wel merkt is dat het toestel dankzij deze chip bijzonder energiezuinig is. De batterij gaat merkbaar langer mee dan een iPhone 8.

De iPhone X in deze aanbieding heeft 64GB aan opslaggeheugen. Hoewel de meeste iPhones nu tot in 256GB te verkrijgen zijn, is dit meer dan genoeg. Je zal het niet snel vol krijgen. Momenteel is de 256GB versie ook scherp geprijsd. Wil je binnen deze aanbieding een iPhone X met meer opslaggeheugen? Dan betaal je momenteel slechts honderd euro meer.

Tot slot, de iPhone X is niet alleen zo speciaal vanwege zijn high-end toepassingen. Dit is Apple’s eerste all-screen model. Alle schermranden zijn zo klein mogelijk gemaakt zodat je kunt genieten van een volledig scherm. Je hebt geen homeknop meer, je bedient het toestel alleen met gebaren en tikken. Dit is in het begin misschien even wennen, maar daarna wil je niets anders meer.

Snel op een rijtje:

  • Besturingssysteem: iOS 11.4 (te upgraden naar iOS 12)
  • Geheugencapaciteit: 64 GB
  • Werkgeheugen: 3 GB
  • Display: OLED 1125 x 2436 pixels-Retina scherm met 458 PPI pixeldichtheid
  • Batterij:  2.716mAh
  • Megapixels camera: dubbele 12 megapixel achter, 7 mp True Depth selfiecamera
  • Schermgrootte: 5,8 inch, 81.8 procent scherm

Waarom deze aanbieding?

We vallen in herhaling, maar goed: de iPhone X is eigenlijk nog steeds reteduur en omdat ‘ie nu niet meer te koop is via Apple’s officiële kanaal, stunten verkopers met de prijs. De nieuwe toestellen komen eind september uit, dus doe er nu nog je voordeel mee. We verwachten niet dat de prijs nog veel verder gaat zakken, daarom zal dit model snel uitverkopen en op is echt op!

Met deze aanbieding haal je de (nog steeds) beste smartphone in huis. Het grootste kritiekpunt was dat de prijs eigenlijk altijd te hoog is geweest, dat is ditmaal wel anders. Weet je het nog niet zeker? Dan kun je ook wachten op de iPhone Xr. Lees hier of het een goed budget-model is of een slap aftreksel!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manners Device Deal: in de aanbieding! iPhone X (64GB) voor een keurige prijs
Sluiten