A Fall From Grace: Netflix serveert trailer voor unieke thriller

Tyler Perry heeft als acteur en regisseur de afgelopen decennia flink aan de weg getimmerd. Hij creëerde onder andere het personage Madea, een oud vrouwtje dat gespeeld wordt door Terry zelf. Dat leverde meer dan 17 films en toneelstukken op, die vooral in Amerika razend populair zijn. Nu komt hij met een brute trailer voor de Netflix thriller A Fall From Grace.

A Fall From Grace

Ook was hij in 2011 de best verdienende man in Hollywood, met een jaarsalaris van 130 miljoen dollar. Sindsdien heeft hij zich meer gefocust op zijn regiewerk, door onze andere een gigantische studio neer te zetten in Atlanta, die je dankzij Architectural Digest ook van binnen kunt bekijken. Daar werden onder andere Black Panther en The Walking Dead opgenomen. En dan te bedenken dat Perry ooit in zijn auto moest slapen…

Dit jaar brengt hij A Fall From Grace uit. Dan hebben we het over een Netflix Original film. De romantische thriller met een snufje legal drama staat hoog in vrijwel elk toplijstje met aankomende Netflix films voor 2020.

A Fall From Grace vertelt het verhaal van Grace Waters. Ze zag het even niet meer zitten nadat ze erachter kwam dat haar ex een affaire had, maar ondertussen is ze weer helemaal verliefd. Wanneer geheimen boven water komen gaat alles echter alsnog fout. De kwetsbare kant van Grace slaat om in agressie, met alle bloederige gevolgen van dien. Haar onervaren advocate is haar enige hoop, in een wereld vol leugens en bedrog.

Cast, crew en Netflix release

De cast en crew bestaat grotendeels uit mensen met een donkere huidskleur, wat helaas nog steeds vrij uniek is in Hollywood. Vooral de naam van Terrence Laron Burke valt op in het rijtje. Hij was als cinematograaf betrokken bij BlacKkKlansman. Verder bestaat de cast onder andere uit Crystal Fox, Phylicia Rashad, Bresha Webb, Mehcad Brooks en Cicely Tyson.

Op naar 17 januari, want dan komt A Fall From Grace uit op Netflix. In de tussentijd hebben we nog een lijstje klaarstaan met nieuwe topfilms die onlangs aan de streamingdienst zijn toegevoegd.

Reageer op artikel:
A Fall From Grace: Netflix serveert trailer voor unieke thriller
Sluiten