7 fouten die veel mannen maken in de slaapkamer

Leroy van den Berg 13 feb 2018 Life

Wie een zoekopdracht in Google plaatst over het verbeteren van het seksleven, vindt tientallen artikelen voor vrouwen – geschreven door vrouwen. Voor ons mannen vind je aanzienlijk minder informatie, terwijl we toch met soortgelijke vragen rondlopen. 

Wellicht laten we ons tegenhouden door ego, en weigeren we daarom het internet af te speuren of zelf in de pen te duiken? Denken we echt allemaal dat we een seksgod zijn? Feit is dat wij net zo goed klungelen tussen de lakens. Lees daarom de onderstaande tips met een open vizier door en wellicht heb je er nog iets aan.

Door de bomen het bos niet meer zien

Waar vrouwen in het algemeen de neiging hebben om hun edele delen goed te verzorgen, willen wij de boel nog weleens verslonzen. Waarom zouden we de gunst niet teruggeven? Daarbij lijkt je penis een stuk statiger wanneer alle rotzooi is weggekapt. Bomen. Bos. Je kent het idee wel. In dit artikel lees je alle voor- en nadelen omtrent het wegscheren van schaamhaar.

Bang om ‘down under’ te gaan

Ben je niet de persoon die staat te trappelen om met je tong aan de slag te gaan? Dan heb je pech. Wees een man en gun je bedpartner het genot dat jij ook van haar krijgt toebedeeld. Daarbij is het de makkelijkste manier om een vrouw ‘aan’ te krijgen. Sterker nog: als je het goed doet, zal je haar één of meerdere climaxen kunnen bezorgen. De beste manier om op dit niveau te komen, is door simpelweg met haar te communiceren. Niemand kan je beter vertellen wat aangenaam is, dan zijzelf. Heb je het onder de knie, dan zul je samen kunnen genieten van de betere vrijpartijen.

Stilte is een dooddoener

Een concert zonder juichend publiek, is per definitie een faal. Hetzelfde geldt voor een sekspartij waarin jij ijzig je mond gesloten houdt. Fake het niet, maar schroom niet om jezelf te laten horen zodra het stoom uit je oren komt door hetgeen zij met je doet. Er zijn maar weinig andere zaken waar een vrouw harder opgaat, dan horen dat jij geniet van haar kunsten.

De clitoris negeren

Het woord ‘clitoris’ stamt af van het Griekse ‘kleidí’, wat ‘sleutel’ betekent. We hebben het nog nooit zo concreet kunnen zeggen: de clitoris met liefde behandelen is de sleutel naar succes. In de clitoris komen achtduizend individuele zenuwen samen, wat twee keer meer is als in de penis. Op deze pagina wordt uitgebreid antwoord gegeven op al je vragen. Hier vind je twaalf bijzondere feiten over de clitoris. Leesvoer waar je met een avondje zoet mee bent. We wilden ‘het skippen van het voorspel’ nog als punt neerzetten in dit overzicht, maar het mag duidelijk zijn dat dit echt essentieel is.

De G-spot behandelen als een tweede clitoris

Van Griekenland naar Duitsland: de G-spot is vernoemd naar de Duitse gynaecoloog Ernst Gräfenberg. Hoewel er nog altijd discussies worden gevoerd over het wel of niet bestaan van de G-spot, weten de meeste vrouwen wel beter. Ook over de G-spot kun je veel informatie vinden via Wikipedia (inclusief diagrammen, altijd goed). Hoewel de G-spot een fantastische toevoeging kan zijn in het genot van een vrouw, blijft de clitoris de kern. De twee samen laten werken (je tong en vingers gelijk gebruiken) brengt vrouwlief gegarandeerd naar een hoger niveau.

Niet knuffelen na de seks

We zijn biologisch geprogrammeerd om een uiltje te knappen nadat we het harde werk hebben verricht. Wie A zegt moet ook B zeggen, want direct gaan pitten na de seks is het minst romantische wat je kunt doen. Geef haar het gevoel dat ze er toedoet en trek niet direct je eigen plan nadat je het meest intense moment hebt beleefd dat je met een ander mens kan beleven.

 

Reageer op artikel:
7 fouten die veel mannen maken in de slaapkamer
Sluiten