7x stijlvolle kleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week.

Merkkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee

HUGO BOSS – Gewatteerde Parka

Voor iedereen die niet tegen de kou kan en een meter breder wilt lijken is deze parka een uitkomst. Zo bedoeld of niet, maar de jas gaat compleet mee in de trend die luidt als ‘groot, groter, grootst’. En deze jas is absoluut grootst in zowel kwaliteit als stijlgevoel. Je zou kunnen wachten tot dat het kortingspercentage wat hoger is, maar dan kan je er ook op wachten dat je maat weg is. Jouw keuze.

herenkleding

Bertie – Chelsea Boot

Bertie is nou niet echt de meest sexy naam voor jouw verse patta’s. Maar als je dat nou even negeert, want het zijn wel prachtige schoenen. Het gesp detail maakt ze net wat bijzonderder dan de vele Chelsea boots die al op de markt zijn (omdat ze zo mateloos populair zijn) en de prijs is met zo’n 100 euro nu ook prima te doen.

herenkleding

Selected Homme – Trui

Mooie trui, mooie prijs, mooi niks meer aan toe te voegen.

herenkleding

Nike – Trui

Je kent het wel; na het boodschappen doen vraagt de vriendelijke kassière altijd of je nog zegels wilt. Dwayne Johnson weet waarvan nu weer, maar ze vraagt het. Alleen, nooit wordt je gevraagd of je nog streetstyle punten wilt. Welnu, deze krijg je gratis bij deze trui. Het enige wat mis is met deze trui is dat ‘ie gaat stinken nadat je hem een week hebt gedragen. Maar goed, dat kunnen we Nike ook niet helemaal kwalijk nemen.

herenkleding nike

Foret – T-shirt

Is toch leuk vernuftig gedaan door Foret: het logo nét niet groot genoeg in het T-shirt borduren dat het hinderlijk is. Sterker nog, het is bijzonder fraai en hierdoor een welkome toevoeging op de collectie aan zwarte T-shirt die je al hebt. De fit is lekker old-school en als je de prijs net zo lekker old-school in gulden rekent valt het nog steeds mee. Fijn is dat hè?

foret herenkleding

Levi’s – 501 Jeans

Dé original jeans van Levi’s. Voor de helft van de originele prijs. Ben je dan gek als je het niet doet? Zeer zeker wel. De washing komt het best tot zijn recht als je het combineert met donkere kledij erbovenop. Precies zoals op de foto, inderdaad.

herenkleding levi's

AllSaints – Pantalon

We sluiten af met een van onze favoriete merken. We hebben unaniem besloten dat dit nu al de mooiste broek van 2019 is. Van week 4 dan in ieder geval. Een moderne kijk op de traditionele pantalon levert dit pracht item op. Dank AllSaints, we kunnen er weer een week tegenaan.

herenkleding Allsaints
Reageer op artikel:
7x stijlvolle kleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten