Sander van den Berg
Sander van den Berg | LinkedIn Style 12 januari 2019

7x stijlvolle kleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van de tweede week van 2019.

Merkkleding met korting bij de Bijenkorf

Bijenkorf heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Alan Red – pyjamashirt

Het merk Alan Red omschrijft dit T-shirt zelf dus als een pyjamashirt. Dan weet je dat je goud in handen hebt. Want als jij ervoor kiest om kleding aan te doen in bed of lekker thuis op het bankie, dan moet dat lekker zitten. Dat dit dit T-shirt dus. En het mooiste is nog – ga er even voor zitten, echt, het is geweldig – dat je er maar zeven eurootjes voor hoeft te betalen.

kledingkoopjes

Scotch & Soda – parka

Scotch en parka’s; het is een match made in Amsterdam. Nou ja, ontworpen in Amsterdam in ieder geval. Het is een combinatie die al jarenlang goed gaat en dit zal ook nog wel even zo blijven. Deze parka is weer net een beetje anders dan de rest, doordat ‘ie iets korter uitvalt. De voering binnenin zorgt dat kou geen issue is. Moet je hem wel dichtdoen, natuurlijk.

kledingkoopjes

Nike – leipe broek

Over geen zorgen maken over de kou gesproken. Maak kennis met de Therma Sphere 3.0 van Nike. Beetje lullig is het wel; er hoorde gewoon thermo te staan, maar een of andere stagiair heeft een ‘a’ in plaats van ‘o’ neergezet. Niemand heeft dit gecheckt en toen stond op eens de Therma in alle (digitale) foldertjes. Ja, draai het dan nog maar eens terug.

Maar goed, deze broek houdt de benen dus warm. Ben je er zo een die ’s winters niet buiten gaat hardlopen, omdat het te koud is… die tijden zijn voorbij. Sterker nog, je wilt bijna naar buiten om even af te koelen. Bij wijze van spreken dan hè.

kledingkoopjes

Nog meer bijzonder fijne herenkleding

Kent & Curwen – gestreepte trui

Kent & Curwen is een merk dat David Beckham aan zich heeft weten te binden. Hij denkt mee over de collecties en is bovenal gewoon een fantastisch uithangboord. En er is een ding zeker in dit leven: als Beckham het mooi vindt, dan vind jij dat ook. Draag deze trui met vertrouwen, want dat verdient ‘ie. Maar goed, dat krijg je er waarschijnlijk automatisch wel van.

kledingkoopjes

Très Bien – hoodie

Huh, een nieuwprijs van 150 euro? Voor zo’n simpele trui? Zeker! Komt doordat deze hoodie zo ongelofelijk lekker zit en zijdezacht is. Je zou het bijna een pyjamahoodie kunnen noemen. Fijn is dat de kwaliteit altijd hetzelfde zal blijven, maar de prijs ondertussen met de helft naar bedenen is gekelderd. Très bien!

kledingkoopjes

AllSaints – hoge sneaker

Als het juist is ken je AllSaints inmiddels wel. We laten er wekelijks wel een item van voorbij komen. Jasje hier, truitje daar. Wat je misschien nog niet wist is dat ook de schoenen van een zeer hoge standaard zijn. Onderstaande sneaker is er ook in het zwart, maar deze witte variant matcht gruwelijk met een simpele jeans. Pijpjes een beetje oprollen, grijze hoodie erop en gaan.

kledingkoopjes

American Vintage – overhemd

De Nederlandse man heeft iets met jeans. Jij vast ook. Mooi, want dit overhemd heeft dat ook. Op de een of andere manier krijgt dit hemd het voor elkaar om met elke broek te matchen. Licht, donker, beetje baggy, skinny… you name it en en het staat als een huis. Een luxe modehuis om precies te zijn.

kledingkoopjes
Reageer op artikel:
7x stijlvolle kleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten