7x stijlvolle kleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van eerste week van 2019.

Merkkleding met korting bij de Bijenkorf

Bijenkorf heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

SANDRO – parka met teddyvoering

Het is bijna een traditie aan het worden; we openen de wekelijkse kortingsbrigade met een item van ome Sandro. Vaak met een jas. Zo ook deze keer, want het is winter en in de winter koopt men een jas. Of nou ja, eigenlijk al vóór de winter begint. Maar ja, dan is er geen sale. Nu wel. Dus wees nou slim en koop deze jas. Hij heeft een teddyvoering. Heb jij ooit een teddybeer kou zien lijden? Precies.

sandro herenkleding

Selected Homme – overhemd met – “dat zie ik zelf ook nog wel” – streep

Voor even wat levendigheid in die kledingkast van je. Dit is zo’n shirt waar jijzelf nog aan moet wennen, maar die je vriendin meteen leuk vindt. Denken we dan. 20 eurootjes is ‘ie maar en dat is net zo veel als een bioscoopbezoek plus een flinke bak popcorn. Nou, heb je hier meer aan.

herenkleding

NN07 – trui

NN07 klinkt als een of andere gekke formule. “Ik vertrouw het niet helemaal, volgens mij is er wat mis met de NN07 hier…” Het zou zomaar uit een Nederlandse crime serie kunnen komen. Maar nee, het is een kledingmerk. Een met de formule tot fantastische essentiële herenkleding. Geen gekke poespas, maar gewoon kleding van absolute kwaliteit. Gaat er op het moment ook nog eens 50 procent van af.

herenkleding nn07

Waar komt al die mooie kleding toch vandaan?

RRL – raglan trui met print

Tenue de Nimes heeft sale en dan moet je er altijd snel bij zijn. De meeste items redden de salesticker niet eens, zo geliefd is de winkel en haar aanbod. Laten we er dan ook geen extra woorden aan vuilmaken en je meteen de weg leiden naar deze sweat met Amerikaanse fit en feel.

herenkleding RRL

Won Hundred – classic jeans

Het zal voor sommigen wel weer even wennen zijn; een jeans met een ‘normale’ fit en een rechte pijp. Geen scheuren of andere effecten. Nee, gewoon een simpele jeans. Mannen, er is oprecht geen betere broek om daar weer aan te wennen als deze. Tof met zowel alles wat je erbovenop kan dragen als met de schoen die eronder gaat.

herenkleding

Libertine Libertine – broek met manchetknoop

Een broek die je niet vaak ziet: eentje met een knoopsluiting onderaan de broekspijp. Niet omdat het lelijk is, nee natuurlijk niet. Omdat het vrij nieuw is! En het had een broek van Dries Roelvink kunnen zijn, want: “Hij komt, hij komt eraan!”. Je kan de broek op drie manieren dragen. Met de knoop dicht voor de klassieke, stijlvolle look, met de knoop open voor dat beetje flair of op je hoofd. Dat laatste raden we alleen wel af.

herenkleding

Warrior – sneaker

We sluiten af met een sneaker die op dit moment zo belachelijk goedkoop is en zo begrijpelijk hard gaat, dat we je eigenlijk alleen maar kunnen aanraden om rap naar de site van Baskèts te gaan. Of ga naar de winkel in Amsterdam, vinden ze leuk.

herenkleding
Reageer op artikel:
7x stijlvolle kleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten