7x stijlvolle kleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van week 51.

Merkkleding met korting bij de Bijenkorf

Bijenkorf heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Tommy Hilfiger – peacoat

Jaaaa! Daar zijn we weer hoor! Een aantal weken is deze rubriek niet op Manners verschenen, maar ja… er was geen sale hè? En daar valt of staat deze rubriek wel een beetje bij natuurlijk. Goed, sale is weer volop bezig, dus niets houdt ons meer tegen. Want jij hebt niet alleen deze rubriek gemist, dat geld net zo goed andersom!

Laten we aftrappen met een jas waarmee jij direct de kapitein bent van de kortingsbrigade. Meneer op de foto draagt ‘m wellicht ietwat saai, dat klopt. Maar wat nou als we zeggen dat dit heel goed staat met een grove sjaal en de kraag op standje nekbescherming. Kijk, dan straal je klasse uit. De korting is met 50% ook pure klasse trouwens.

kledingkoopjes herenkleding

J.CREW – lounge broek

Zelf omschrijven ze dit inderdaad als een lounge broek. Moeten zij weten. Wij noemen dit gewoon een ouderwets fijne joggingbroek.

kledingkoopjes

J.CREW – joggingbroek

Ja, beter. Deze broek is ideaal voor de twee favo marathons in het leven: die met Netflix en een rondje sportschool. Het fijne aan dit stuk stof is dat ‘ie niet te strak zit. Sommige broeken van een Amerikaans merk (we noemen geen namen, maar het rijmt op René van der Gijp) kunnen hier nog wel eens last van hebben.

kledingkoopjes

Nubbik – sneaker

Nubbik maakt voortreffelijke sneakers, neem dat maar van ons aan. Gemaakt van kalfsleer, dus dat is goed? Deze schoen staat zowel onder een stoere jeans (komt zo!) als een classy outfit. Kortom; zo’n paar dat elke outfit af weten te maken. Mooi man, dat die korting vervolgens de schoen weer helemaal afmaakt.

Kom je van de jeans? Scrol maar waar naar beneden.

kledingkoopjes

Shops waar je altijd slaagt

Scotch & Soda  – coltrui

Ben je wel echt een man als je geen col in de kast hebt hangen? De vraag stellen is hem beantwoorden. Natuurlijk niet. Of nou ja, geen man met stijl in ieder geval. Of je man of vrouw bent hangt natuurlijk van andere dingen af. Maar goed, deze col dus. Mooi hè? Komt omdat de trui mooi aansluit. Je ziet weleens van die lubberende colletjes, die zijn dus niet goed. Deze wel, deze is erg mooi. Koop maar.

kledingkoopjes

DENHAM – crop loose carrot fit jeans

Dit is de jeans waar we het net bij de schoen al even over hadden. Scrol nog eens omhoog. Toe maar.

Zo, daar ben je weer. Matcht goed toch! Misschien denk je dat deze jeans kwa fit en bewerking vooral voor de warmere dagen bedoel is. Cropped model, gat in de knie… het heeft meer zomer potentie. Maar, wij denken dan vervolgens vooral: a) je bent toch geen watje en b) waarom zou je dit moois limiteren tot de warmere dagen. Dus ja, wie heeft er dan gelijk?

kledingkoopjes

AllSaints  – mooie trui

Soms zijn woorden niet nodig. Bijvoorbeeld als je favoriete team verloren heeft en je vriendin bijna haar mond open wilt trekken om de tragische zin “het is maar een spelletje” uit te spreken. Niet nodig. Maar ook als een trui zo knetter mooi en stijlvol is dat je dat ook prima zelf kunt zien.

kledingkoopjes

Bellerose – shirt

Dat Belgische Bellerose heeft toch een vernuftige actie. In principe is heel veel in de sale, alleen die korting gaat pas in als je twee items koopt. Gelukkig is dat bij hen helemaal geen straf en is het ook vrij gemakkelijk om een tweede aanvulling op de kledingkast te scouten. Onderstaand shirt (dat is aanstellerig voor overhemd) is top, maar deze in het babyblauw mag er net zo goed zijn.

kledingkoopjes
Reageer op artikel:
7x stijlvolle kleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten