Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 27 sep 2018

7x stijlvolle kleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Wehkamp uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van week 39.

Merkkleding met korting bij de Bijenkorf

Bijenkorf heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Samsoe & Samsoe – bikerjack

We zeggen het maar meteen; we zitten natuurlijk niet in een sale periode. De kortingspercentages zijn dan ook niet hoog. Bijvoorbeeld, op dit prachtige jack maar 30 procent. Maar beter iets dan niets, toch? Wat alleen wel echt minder is aan deze biker, is dat je er meteen een hele dikke motor bij hoort te kopen. Want, dat verdient ‘ie. Plus, hij heeft zo’n lekker vies bruin kleurtje. Hierdoor lijkt het alsof het een familie item is. Yehes, lekker hip vintage. Zwarte skinny erbij aan, paar chelsea boots, een van onderstaande truien en je bent helemaal het mannetje.

herenkleding sale
Olymp – slim fit overhemd

Oké, eerlijk is eerlijk; aan de mannen met een kantoorbaan waar je er per se keurig bij hoort te lopen besteden we in deze rubriek niet altijd even veel aandacht. Aangezien je alleen excuses aan hoort te bieden wanneer je er echt spijt van hebt, doen we dat niet, máár hier hebben we er eentje voor je. Goed zittend, mooie kleur, juiste kwaliteit en een uitstekende prijs. Dát is dit overhemd van Olymp.

herenkleding sale

Korting bij Zalando

Levi’s – 501 jeans

20 euro korting op waarschijnlijk het meest iconische jeansmodel dat er is. Dan moet je niet denken, maar doen. Deze essentiële jeans geeft een kleine twist aan de welbekende 501; het is namelijk de skinny uitvoering. Niet ‘oh, wat heeft hij een gek, grappig hoog stemmetje” skinny, nee gewoon ‘iets strakker dan slim fit’ skinny. Oftewel, de perfecte skinny.

Scotch & Soda – hoodie met tekst

Er is niks mis met deze hoodie, anders zouden we ‘m niet laten zien. Maar! Wanneer je deze trui aanhebt, hou dan wel rekening met unieke opmerkingen als “Hé, maar die trui is toch helemaal niet blauw?” en “Zo wat sympathiek, jij denkt ook aan de kleurenblinden in je omgeving”. Zal er blijkbaar wel bij horen. Het zit in ieder geval bij de 20 procent korting inbegrepen.

herenkleding sale

Korting bij Won Hundred

Won Hundred – lekkere trui

Trek je niets aan van onze vrolijke vriend die de trui aanheeft. Je wordt er namelijk wél gelukkig van als je hem aanhebt. Hoog in ‘t nekkie, dus dat is al top. En hij heeft van die bizar lange mouwen die je om hoort te slaan, maar jij bent natuurlijk malle [jouw naam] niet. Nee, wanneer je weer eens koude jatten hebt, laat jij die mouwen natuurlijk lekker onomgeslagen slingeren. Als een tien jarig ventje die de trui van z’n pa aan heeft. Vergeten we nu nog iets… Oh ja, de prijs. 81 euro. Als je het snel zegt is het niks.

herenkleding sale
Won Hundred – jeans

Soms zeggen afbeelding van Won Hundred jeans meer dan verkoopteksten over Won Hundred jeans van nét geen 100 euro. Daar willen het dan ook graag bij laten.

herenkleding sale

Plus een horloge!

Renard – klokkie

Wij kunnen wel de hele tijd zeggen dat het tijd is om kleding te kopen, maar je moet dat natuurlijk wel kunnen controleren. Nou, dat kan je hierop doen. Er gaat echt ziek veel korting af, dus het is tijd voor de aanschaf van een nieuw horloge. Ah kak, doen we het weer.

herenkleding sale

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7x stijlvolle kleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten