7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week.

Herenkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Korte jas van Polo Ralph Lauren

Kijk, elk mannetje is een man. Maar niet elke man is helemaal het mannetje. Zo simpel kan de waarheid zijn. Gelukkig is het net zo simpel om daar wat aan te doen, want dit jack doet wonderen. Tenminste, wanneer helemaal het mannetje zijn een wonder is. Maar da’s logisch.

herenkleding

Fijngebreide trui van Denham

Dit is zeker een fijn gebreide trui van Denham. Die zelfverzekerdheid van het merk straalt helemaal door in elke vezel van deze trui. En daar pluk jij weer de vruchten van wanneer je zo slim bent om jouw garderobe te verrijken met deze trui.

herenkleding

Pullover van Reiss

Oh ja, dit was zo lullig. Deze man was voordat hij de shoot een broodje bal gehaald bij de snackbar om de hoek. Echt even zo’n goeie, zo een met pindasaus. Lekker man. Hij smullen als een beer, geef hem eens ongelijk. Goed, hij in zijn hokje staat voor de foto… wat denk je? Vlek in de trui. Precies bij zijn navel. Fotograaf boos, natuurlijk. Maar ze hebben het gelukkig op weten te lossen.

herenkleding

Pantalon van Won Hundred

50 procent korting. Veel mooier wordt het niet meer en dan kan je jezelf ook nog vragen of de items die hogere percentages aantikken wel de moeite waard zijn. Helemaal in de fysieke winkel; iedereen heeft er dan al aangezeten en toch iets gedacht van “nehh, laat maar joh”. Dat moet je niet willen. Wat je wil moet willen, is deze pantalon. Een lust voor het oog en een feest voor het onderstel.

herenkleding

Jeans van Scotch & Soda

Wat is er nu een mooier dan een kek jackie van Ralph? Gucci loafers, tuurlijk. Chelsea boots van Saint Laurent, uiteraard. Alle leren jasjes van AllSaints voor een prikkie: helemaal mee eens. Maar is dat allemaal in de sale? Met 30 procent korting? Nee. En dit broekje dan? Ja, dit broekje wel.

herenkleding

Onderbroeken van Björn Borg

Als je bedenkt dat een beetje onderbroek ongeveer een tientje kost, dan krijg je met deze deal er een gratis. En daar houden we van. Sommigen krijgen er zelfs een nat onderbroekje van. Hè bah. Nou, precies voor die mensen is deze onderbroekendeal een no brainer.

herenkleding

Sneakers van Nike

Ach manneke, hier moet je niet eens over twijfelen. Dan ga je maar niet een avond je kop eraf drinken, want voor dat geld heb je deze parels van een sneaker. Nog geen 70 euro: wát een korting. Wat een tijd om in te leven!

herenkleding
Reageer op artikel:
7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten