Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 29 jun 2019

7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week.

Herenkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Jack van SANDRO

De deftige benaming is zo, dat we dit eigenlijk een bowling jack horen te noemen. Tuurlijk, niet iedereen vindt dit even kek – eerlijk hè, kekker dan dit wordt het niet – en misschien staat dit jack ook lang niet iedereen even fabuleus, maar voor de liefhebber is dit een topper. Als jij het weet te matchen met een verder simpele outfit, ga jij hier hoge ogen mee gooien.

kledingkoopjes herenkleding

Sweater van Stüssy

We hebben het al vaker gezegd, maar de dagen dat jij de hele dag in een shirtje kan lopen zijn op drie handen te tellen. Al die andere dagen ga jij ‘s avonds gewoon een sweater nodig hebben. Deze week was het ook zo. Op maandag en dinsdag was er niks aan het handje, maar op de andere dagen was een trui als deze vanaf een uur of tien ‘s avonds hartstikke fijn geweest.

kledingkoopjes herenkleding

Polo van NN07

Ben jij op zoek naar een fijn gebreide, deftige polo? Zoek dan niet verder. Klik wél verder, en om precies te zijn op deze link. Daarmee land jij linea recta op de site van NN07, waar nog veel meer moois in de aanbieding is.

T-Shirt van Denham

Een tee voor de mannelijk man met een mannelijke mannen zak op de borst. Gemaakt van het stevigste katoen dat ze hadden liggen bij Denham en afgeprijsd met een sympathieke korting. We denken hier even hardop, maar dit zou bijzonder lekker matchen met een bruinige broek…

kledingkoopjes herenkleding

Jeans van Won Hundred

Nou ja zeg! Alsof je het over de duivel hebt die een vintage brown cropped denim draagt van Won Hundred. Wij durven te wedden dat jij geen bruine jeans in de kast hebt hangen. Of in ieder geval, niet een mooie kleur bruin. Die bestonden namelijk nog niet. Niet totdat Won Hundred het in hun bolletje kreeg.

kledingkoopjes herenkleding

Shorts van Maison Kitsuné

Maison Kitsuné is hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de meest dandy short van allemaal. Het is een short van denim, maar dan net even anders dan alle andere denimshorts. De plooien bij je middel geven het hele broekje een luxueuze uitstraling. Ideaal en optimaal wanneer je uit eten gaat in een deftige strandtent.

kledingkoopjes herenkleding

Sneaker van Nike

Nee, dit zijn niet de meest zomerse schoenen in de sale. Nee, je doet er waarschijnlijk niet heel verstandig aan om van deze sneaker jouw vaste zomerslof te maken. Nee, we zeggen niet dat je dit paar Air Max móét kopen. Wat we alleen wel kwijt willen, is dat je er de resteren negen maanden in het jaar wél heel veel plezier aan gaat beleven. Nou, aan jou de keuze. En anders vind je wellicht een fijn paar sneakers in onze sneaker-update.

kledingkoopjes herenkleding

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten