Sander van den Berg
Sander van den Berg Kleding 23 jun 2019

7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week.

Herenkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Hoodie van AMI

Er staat ‘Silence’ op deze hoodie. Dat is met voorbedachte rade erop gezet, met het oog op de zomervakantie. Want in de zomervakanties zijn alle kinderen op een moment vrij. Allemaal tegelijkertijd. Sommige worden op sympathieke wijze door hun ouders naar het buitenland gebracht, maar de meeste blijven hier. Voor die kinderen heeft deze hoodie een fijne boodschap. Daarnaast is ‘ie natuurlijk knetter mooi.

herenkleding

Overhemd van Selected Homme

Deze jongen houdt maar eventjes zijn arm vast, omdat hij, daar waar zijn hand op de arm ligt, zichzelf net even moest knijpen. Omdat, hij het niet kan geloven dat hij zo’n mooi shirtje aanheeft. Nou, het is ook niet te geloven. De prijs doet daar met zijn 35 euro absoluut aan mee.

herenkleding

Shirt van Libertine Libertine

Dit shirt is 72 euro. Je weet dat dit soort shirtjes helemaal de shi(r)t zijn, hè…

herenkleding

Shirt van Libertine Libertine

En daarom hebben we er nog een voor je in de aanbieding. Of nou ja, Libertine (2x) heeft het shirt in de aanbieding, wij laten het alleen maar zien. En ze hebben er nog véééél meer, dus neem absoluut even een kijkje. Maar deze twee zijn onze favorieten.

herenkleding

Pantalon van Sandro

Een relaxed fit én van linnen. Daarmee is de fit al het meest geschikt voor een stijlvolle look in het algemeen en een fijne broekbeleving in de zomer. Komt de meerwaarde van linnen er nog eens overheen. Dit is er 100 procent één in de categorie ‘je bent gek als je het niet doet’.

herenkleding

Broek van Scotch & Soda

Als je helemaal de koning van het strand wil zijn, draag je wit. Tevens van linnen, maak je daarover maar geen zorgen. Overigens, je bent de koning van de strandtent. Op het strand, met het zand onder de voet, loop je in een korte broek of een zwembroek. Die zijn toevalligerwijs ook vaak kort trouwens, dat je het weet.

herenkleding

Schoen van Common Projects

Ze lijken op Vans, maar dan een spatje luxueuzer. Ze lijken niet op Vans, want belachelijk veel duurder. Maar de kwaliteit is fantastisch en de looks sluiten daarop aan. Tof onder een cropped denim en een ideale stapper voor elke man met smaak.

herenkleding

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten