Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 15 jun 2019

7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week.

Herenkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Hoodie van Wood Wood

“Hoe’s die hoodie?” Ja, dat ga je krijgen straks. Maar dat is prima, want dit is een hele fijne hoodie. Kijk, heb je meteen het antwoord op je vraag. Wit komt tijdens de zomermaanden altijd goed tot zijn recht – omdat jij dan een stuk minder bleek bent – en met de tekst op de borst plaats jij jezelf in een mooie groep mensen: de outsiders. Mensen die naar buiten willen, om alcoholische versnaperingen te lurken onder de zon. Maar ja, dat lijkt er niet in te zitten… in f*ckin JUNI.

kledingkoopjes herenkleding

Shirt van Scotch & Soda

Oké, beeld je het volgende even in: na een heerlijk zonnige dag (is moeilijk, we weten het) schelpen en baco’s te hebben geteld op het strand, besluit de plaatselijke strandtent om een kampvuurtje maken. Je was van plan om naar huis te gaan, maar dat idee gaat samen met de zon ten onder. Man, wordt het toch wel fris, zo in eens. Had je maar een lekker shirtje van Scotch bij je… Hé, wacht eens even. Als je nu al weet dat dit gaat gebeuren, wees dan zo slim en koop dit shirt.

kledingkoopjes herenkleding

Shirt met korte mouw van AllSaints

Dit heb jij allang door natuurlijk, maar Hawaii shirts zijn weer helemaal terug. Dat waren ze al een jaar of twee, maar nu zijn ze letterlijk terug voor de zomer. Niemand loopt immers in de winter met zo’n shirt. De shirtjes van AllSaints zijn heilig en kijk zeker even op hun site voor meer, maar wij vonden deze van een unieke tofheid. Misschien vraag jij je nu af tofheid wel een woord is, en ons antwoord daarop is ‘ja, want het staat er toch?

kledingkoopjes herenkleding

T-shirt van Filippa K

Omdat je nooit genoeg grijze tees kan hebben. Tenzij jij er al zeven hebt, want acht is te veel. Je wast toch wel één keer in de week je shirtjes? Kom op nou. Of zweet je heel veel… in dat geval mag je er nog een bij. Laat dat dan dit T-shirt zijn.

kledingkoopjes herenkleding

Shorts van AMI

Een zomerse kleur, een zomerse lengte en een zomerse fit. Je hebt de zomer aan je hol met onderstaande shorts van AMI. Dat is Frans voor vriend en wij willen je dan ook vriendelijk verzoeken om niet de laatste te kopen, want die willen wij graag.

kledingkoopjes herenkleding

Shorts van Won Hundred

100 punten voor dit fijne broekje. Iets sportiever dan de vorige, ook iets meer street. Bestaat voor meer dan de helft uit polyester en daardoor net zo adement als een reiger met drie longen. En die kunnen ademen, dat is niet normaal.

kledingkoopjes herenkleding

Sneakers van Nike.

Frenkie de Jong heeft deze sneakers ook. Klaar.

kledingkoopjes herenkleding

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten