Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 8 jun 2019

7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week.

Herenkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Anorak van Wood Wood

Ja, kan je ons boos aankijken, maar wij kunnen er ook niets aan doen dat het begin van de zomer dagelijks in het water valt. Maar, koud is het nu ook weer niet. In deze tijd van ellende ben je dan ook op zoek naar een jack dat luchtig is, en je tegelijkertijd droog houdt. Laat het toeval nou net zijn dat ‘anorak‘ in een bepaald Scandinavisch dialect luchtig, watervriendelijk jack betekent.

jas

Shirt van Sandro

Maar als die zon eenmaal zijn ding gaat doen en de zomer net zo veel gaat hebben met Nederland als de Nederlander met de zomer, dan is dit wel een heel lekker shirtje hoor. Dat kan die Sandro wel. Als jij bij het zien van deze frisse streep niet denkt aan de Franse kust, dan weten wij het ook niet meer.

herenkleding shirt

Shirt van Wood Wood

Omdat de overhemden met korte mouw zo ongelofelijk – al kunnen wij het best geloven – hip zijn, gooien we er gewoon nog een tegenaan. Een kleurenpallet dat geïnspireerd is op het nieuwe uittenue van Ajax. Daarom een gewaagde en flamboyante optie om er stijlvol uit te zien wanneer in augustus de voorronde Champions League begint. Aan jou gaat het niet liggen.

shirt

Chino van Scotch & Soda

Met iets meer dan 60 euro valt vooral de prijs in de smaak. Uiteraard, met de chino is ook niets mis. Luchtig en dun van stof en dat is wel iets wat jij zoekt in de broek die gedragen gaat worden tijdens de zomerse kantooruren. Echt waar.

broek

Jeans van American Vintage

American Vintage doet zijn naam eer aan, want deze spijkerbroek is toch een partijtje vintage. Niet te doen. Hoe lichter, hoe beter de komende tijd. Tenminste, als het de komende tijd écht eens zomer gaat worden. Door de carrot fit leent deze jeans zich er uitstekend voor om de pijpjes een slag om te slaan en er vervolgens een fraaie sneaker onder te dragen.

herenkleding jeans

Sneaker van Filippa K

Op het moment hangt er een hele sympathieke, plaatselijke wolk vol met korting boven het HQ van Filippa K. Deze sportieve stappers zijn daar, gelukkig voor ons, een gewillig doelwit van. Het wordt steeds meer een dingetje dat lage sneakers als deze een gummy zool hebben. Dat je het weet.

herenkleding sneakers

Pet van Les Deux

Oeh, dit is zo’n petje wat al jarenlang op jouw hoofd logeert en al talloze zomers met jou heeft meegemaakt. Zo’n pet die je ooit kreeg als jonge knaap met dichtgeknepen ogen, en waar zelfs de grootste mister vintage zijn petje voor af neemt. Het mooiste van dit alles? Zo’n pet kan jij gewoon kopen. Mooie verhalen niet inbegrepen.

herenkleding pet

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten