Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 25 mei 2019
Leestijd: 3 minuten

7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week.

Herenkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Jas van Won Hundred

De grootste fout die mannen maken tijdens het shoppen is het korte-termijn-denken. Puur en alleen maar denken aan de outfit die je morgen aan kan doen, niet aan de outfit die je de rest van het jaar gaat rocken. Deze fantastische mantel van Won Hundred lijdt daaronder, want ja, je draagt geen jas op een warme zomerdag. Nee, maar de rest van het jaar wel. Koop hem hier.

Green days ?#wonhundred #uptowndenhaag

209 Likes, 15 Comments – UPTOWN (@uptowndenhaag) on Instagram: “Green days ?#wonhundred #uptowndenhaag”

Polo van Neil Barrett

Als een sale-item in de uitverkoop ook nog veel centen kost, weet je dat je goud in handen hebt. Figuurlijk natuurlijk, qua waarde ervan, maar ook goud qua stijlniveau. Want dat is hier zeker het geval. Dus, klus een dagje bij en/of eet een week niets en gooi je geld er maar tegenaan voor dit sublieme stukje herenkleding.

kledingkoopjes

T-Shirt van AllSaints

12 euro kost deze.

kledingkoopjes

Shorts van Sandro

Hoe geestig zou het zijn als dit jong Sandro heet? En dat deze short van Sandro ook echt shorts van Sandro zijn? Antwoord: best wel geestig. Net zo geestig als het moment dat jij er voor het eerst in je leven goed uitziet in een korte broek, omdat deze shorts een belachelijk fijne fit hebben.

herenkleding kledingkoopjes

Jeans van Pepe Jeans

In principe raden wij het altijd af; hetgeen wat je verkoopt benoemen in de merknaam. Legt die lat zo hoog hè. Maar Pepe Jeans flikt het toch maar mooi, want zij leveren gewoon een hele fijne jeans af, zo vlak voor de zomer. Goede pasvorm, uitstekende kleur.

herenkleding kledingkoopjes

Pantalon van NN07

Ons favoriete kledingitem van de week! Herenkleding-leverancier NN07 wordt bij steeds meer luitjes bekend als dat merk met die fijne stoffen en deze pantalon doet dat zeker eer aan. Draag het met een shirtje en je bent helemaal het… Nou? Precies, het mannetje. Leuk ook met sneakers van ETQ eronder.

pantalon

Sneakers van ETQ

Als we het over de duivel hebben. Trouwens, als je deze sneakers koopt zit de kans er aardig in dat je uiteindelijk, ooit naar de hel gaat. Want met deze sneakers heb je sowieso mooiere schoenen aan dan de rest en dat is natuurlijk behoorlijk kwaadaardig. Maar wel fijn. We geven je dan ook alle gelijk als je hier 175 euro voor neer tikt. En anders hebben we nog meer sneakers voor je.

schoenen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten