7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week.

Herenkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Jack van American Vintage

We dachten dat we er waren. Dat we het weer, weer een jaar hadden overleefd. De zon was voor een paar dagen onze trouwste vriend. Wat blijkt? Zo trouw is ‘ie helemaal niet. Weg. Dwayne Johnson mag weten voor hoe lang. Maar koud, dat is het nou ook weer niet. Brengt ons – eindelijk – bij dit jasje, want dit jack is ideaal voor deze tijd van het jaar. Helemaal voor die ruime 100 euro.

herenkleding kledingkoopjes

Shirt van Reiss

Meneer draagt dit shirt dicht. Mag natuurlijk. Moet hij weten. Maar wij zien dit shirt het liefst open. Open op een witte tee en short van linnen. Loafers aan, zonnebril op de kop… Hallo De Branding in Noordwijk/Ubuntu in Zandvoort (want hier gaat iedereen heen?). Bestel een lekker wijntje bij je favoriete strandtent en wees de best geklede vent in de tent.

herenkleding kledingkoopjes

T-shirt van Denham

Welk item van onderstaande foto hoop je nou dat in de sale is? En voordat jij een definitieve beslissing maakt: denk even praktisch, kies het item waar je het meest aan hebt en die je het meest aanhebt. Dan moet je haast wel uitkomen bij het T-shirt, niet waar? Niet waar? Oh…

herenkleding kledingkoopjes

T-shirt van Scotch & Soda

Het is moeilijk te zien, maar dit shirtje heeft een subtiel streepje. Héél subtiel. Des te knapper dat dit shirt totaal niet subtiel, maar oh zo duidelijk stijlvol is. De donkere kraag geeft het shirt een retro effect, maar dat had je natuurlijk zelf ook al door. Lekker man.

herenkleding kledingkoopjes

Jeans van Tenue de Nîmes

Gemaakt in Italië, verkocht door het denimwalhalla in Amsterdam. De broek heeft een fit die perfectie nadert: mid rise en een tapered leg. Niet te strak. Niet te los en niet te doen hoe fijn. Nog steeds een klein tikkie duurder dan de meeste jeans voor de volle mep, maar dat is alleen maar een goed teken van de kwaliteit.

herenkleding kledingkoopjes

Sneakers van Hi-Tec

Dit merk is de laatste jaren al bezig met een flinke opmars en dat is niet meer dan terecht. Hi-Tec verrast elk seizoen met verse sneakers in fraaie kleursamenstellingen en dat doen ze nu weer. Het gebeurt niet vaak dat deze sneakers in het kortingshoekje belanden, dus wees een profiteur. Alsjeblieft.

herenkleding kledingkoopjes

Sneaker van Nike

Nike heeft geen uitleg nodig. De Air Max ook niet. Het succes achter dit geweldige seizoen van Ajax wel. Maar daar hebben we het in deze rubriek niet over. Had je kunnen weten. Deze sneakers zijn absoluut van Champions League niveau, maar voor een Europa League prijsje.

herenkleding kledingkoopjes
Reageer op artikel:
7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten