Sander van den Berg
Sander van den Berg Stijl 7 sep 2019
Leestijd: 3 minuten

7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week. Die van vorige week gemist? Check ‘m hier.

Herenkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Parka van Acne Studios

Zo, zorgen wij hier even dat je klaar bent voor de herfst. Niet normaal. In een hele oude en onontdekte vorm van Noordwijks dialect betekent ‘parka’ niet voor niets ‘herfst’. Acne vindt het heel normaal om een flink prijskaartje aan hun items te hangen, maar nu gaat daar dus mooi even 50 procent af. Zo komen we uit op een prijs van 325 euro: een prima prijs voor een herfstjas.

acne jack
Bron: SOTO Berlin

Sweater van AllSaints

Doe je vriendin een lol en koop deze trui, want dít is nou een knuffeltrui. Ideaal voor een avondje bankhangen met de knapste meid van het land (want die hebben we allemaal) en een warm theetje. En geloof ons nu maar, zo doe je uiteindelijk vooral jezelf een plezier. En dat allemaal met één stuk herenkleding.

herenkleding sweat
Bron: AllSaints

Pull van A.P.C.

Nog zo’n fijne trui. Hier in Nederland hebben we het geluk dat de kleur blauw op ons lijf het best te omschrijven is als ‘wauw, wauw, wauw’. Sta je er wel eens bij stil hoe fijn dat is? Deze vrolijke vriend hieronder is toevallig vastgelegd terwijl hij hier stil bij staat. Zie je hem tevreden zijn? Doet deze trui met je.

trui
Bron: Tenue de Nîmes

Polo van MANGO

Linnen is fijn, polo’s zijn fijn, dit hele gebeuren is super fijn. Ook nog eens voor een heel – wat kan ons het schelen, we zeggen het nog een keer – fijn prijsje: 20 euro.

herenkleding polo
Bron: De Bijenkorf

Jeans van Tenue de Nîmes

Voor een échte lekkere denim kan je het beste naar Tenue de Nîmes gaan. Of naar Manners, sturen wij je wel door. Hoewel we geen mega liefhebbers (meer) zijn van een strakker model en deze broek dat wel is, maakt het ons nu niet zo veel uit. Ja, hij is wat strakker, maar wel goed strak. Snap je? Boeit ook niet, als je maar snap dat 100 euro een koopje is.

herenkleding jeans
Bron: Tenue de Nîmes

Jeans van Won Hundred

Mocht de zon plotseling zin hebben in een intense na-zomer, dan ga jij blij zijn met deze broek in je kast. Tof met een chunky sneaker en een simpele tee of een ingewikkelde hoodie. Let op! Deze topper is voor 60 euro de jouwe.

herenkleding jeans
Bron: Won Hundred

Chelsea boot van AllSaints

Zwarte enkelboots worden een enorme modetrend voor het komende (mode-)seizoen qua herenkleding. Dan verwacht je niet dat je een ongelofelijk mooi paar in de sale gaat vinden. Ons is het gelukt hoor, met dank aan AllSaints. Die sympathieke Britten hebben er maling en plakten gewoon een lekkere korting van 40 procent op deze chelsea boot.

herenkleding boots
Bron: AllSaints

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten