7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week. Die van vorige week gemist? Check ‘m hier.

Herenkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Trenchcoat van Reiss

Bah. Al die regen de laatste week. Bah. Gelukkig is de altijd stijlvolle trenchcoat de ideale jas voor de regenachtigste dagen. Geluk bij een ongeluk, laten we het dan maar zo noemen. De kleur matcht perfect met het droevige weer en dat is in dit geval een goed iets. Denken we. Ach, het is een hele mooie jas.

herenkleding jas
Bron: De Bijenkorf

Shirt van Denham

Denham is normaal gesproken van de jeans, maar vandaag even van de overhemden. Zoals je ziet matcht dit overhemd heel fijn met een lichte jeans. Doen ze toch slim. De stof is iets steviger: precies zoals je mag verwachten van een denimboer. Lekker man.

shirt
Bron: De Bijenkorf

T-shirt van MANGO

We weten niet wat het is met MANGO, maar hun zomercollecties zijn altijd goed. Vooral hun stofkeuze is prima in orde en dat is nu niet anders, er wordt namelijk gekozen voor linnen. Laat dat nou net dé zomerstof bij uitstek zijn. En we zeggen het maar even voor de zekerheid, maar ja, het is nog steeds zomer. Toch?

herenkleding T-shirt
Bron: De Bijenkorf

Polo van Aimé Leon Dore

De mensen achter Aimé Leon Dore durven net een stapje verder te gaan. Zijn we blij mee, want de liefhebber van kleur in de kast kan er zijn lol mee op. De stijl valt te omschrijven als ietwat preppy en wanneer juist gecombineerd, kan dit item een fijne eyecatcher zijn. 50 procent korting, overigens.

herenkleding polo
Bron: SOTO Berlin

Broek van Soulland

We snappen niet dat deze knul er sip bij staat. Waarschijnlijk omdat ‘ie deze broek zo weer moet inleveren. Arm schaap. Wees jou nou even een sympathieke baas en laat zijn dagje poseren in herenkleding nu niet voor niets zijn geweest door deze broek te kopen. Ga je echt geen spijt van krijgen, want deze broek kan je (helemaal met het modebeeld van nu waarin alles kan en mag) met alles combineren: van formeel tot street.

herenkleding pants
Bron: SOTO Berlin

Jeans van NN07

Zolang je wegblijft van donkere kleuren blauw, mag deze jeans ook met elke kleur gecombineerd worden. Wit, grijs, zwart: het staat goed. De bijzondere indigo-kleur van deze jeans geeft het geheel iets luxueus. Hoewel je daar absoluut niet naar hoeft te streven, is dat toch mooi meegenomen.

herenkleding nn07
Bron: NN07

Boots van AllSaints

Zoals altijd sluiten we de lijst vol koopjes met een paar schoenen. Doen niet meteen denken aan zomerse dagen op het strand, maar goed, dat doen de weergoden ook al ruim een week niet. Neemt niet weg dat dit een keurige stapper is.

schoenen
Reageer op artikel:
7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten