7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week. Die van vorige week gemist? Check ‘m hier.

Herenkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Jack van Diesel

Je zou zo maar heten hè: Jack van Diesel. Man man, dan ben je écht overal het mannetje. En deze windbreaker is absoluut iets dat Jack van Diesel zou dragen. Wij vinden de sportieve look van dit jack heel fijn en zoals je al kunt zien, het combineert lekker met een fatsoenlijke denim. Jack van Diesel… wat een naam.

diesel

Sweater van Bellerose

Bellerose dacht even sporty met casual te combineren. Nou Bellerose, dat hedde gij potverdorrie fijn gedaan. Of je deze sweater nu (of morgen) draagt met een overhemd of een T-shirt eronder: het kan en mag allemaal. Let tijdens de aanschaf even op het volgende: koop ‘m absoluut in je maat en ga niet voor oversized. Oversized is cool, maar past niet bij dit truitje.

bellerose

Shirt van Van Gils

De Bijenkorf heeft een lekkere Van Gils-deal, want je kan twee overhemden voor 100 euro scoren. Je hebt fanatieke en enthousiaste zakenmannen die talloze verschillende shirts in hun kast willen hebben. Prima, moeten zij weten. Maar de man met verstand van zaken haalt gewoon twee keer hetzelfde shirt. En dan wel deze, want deze is het mooist. Kijk maar eens naar het subtiele ruitdessin.

herenkleding sale

T-shirt van AllSaints

Weet je wat dit T-shirt is? Dit T-shirt is de Snickers (of Twix) die bij de loopband in de supermarkt ligt. Je hebt alles al binnen, maar je kan het niet weigeren. Het gaat automatisch. Je denkt er niet eens bij na. Onbewust, zo noemen ze dat. Maar, laat het toe, zeker met dit T-shirt. Echt, je krijgt hier nooit spijt van.

herenkleding sale

Broek van Won Hundred

De mannen die houden van all black worden op dit moment helemaal gek, want deze broek met het shirt hierboven is natuurlijk helemaal de bom voor hen. Maar ook voor alle andere mannen is dit een prima koop, op één voorwaarde: je moet iets hebben met kwaliteit. Mocht je dat belangrijk vinden; ga je gang.

herenkleding sale

Jeans van Levi’s

Ja sorry hoor, we willen je ook niet een lege bankrekening bezorgen. Maar ja, deze mag ook zeker gekocht worden. De washing is natuurlijk ongeëvenaard vintage en bij een tweedehands-shop als de Episode betaal je zo maar een eurootje of vijftig voor. Bij Bellerose betaal je er nu 112 euro voor. Kun je nagaan. Top deal.

Sneakers met korting van Nike

Als je dan toch die jeans hierboven haalt, koop dan meteen even deze sneakers die er perfect onder passen. Of niet. Wat jij wil. Ben je op zoek naar meer sneakers voor onder al die verse herenkleding van je, check dan even onze sneaker-update van deze week.

herenkleding sale
Reageer op artikel:
7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten