7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week. Die van vorige week gemist? Check ‘m hier.

Herenkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Shirt van NN07

We starten met een overhemd van een merk, dat zich maar zeker opwerkt tot een van onze meest favoriete merken. Grotendeels komt dit door de stofkeuze van NN07, gecombineerd met hun talent om alles simpel en stijlvol te houden. Zo ook bij dit shirt. Dit shirt is gemaakt van tencel, waardoor ‘ie heel soepel valt en heerlijk luchtig is. Te koop in nog veel meer kleuren, allemaal met een korting van 40 procent. Keurig.

kledingkoopjes

Heel veel T-shirts bij Samsoe Samsoe

Misschien is dit T-shirt niet helemaal jouw ding. Misschien hou je niet van streepjes? Dan hebben we goed nieuws, want knetter veel T-shirts zijn in de sale bij Samsoe Samsoe. Met prijzen die ergens bungelen tussen een tientje (!) en een eurootje of 25, is het een unieke kans om jouw T-shirt-collectie eens flink aan te vullen. De één is er dan wel misschien niet meer in een ‘M’ en de ander niet in een ‘L’, maar er zit 100 procent wat moois bij voor je.

t-shirt samsoe

Alles van Aimé Leon Dore

Dit merk uit New York laten wij niet vaak voorbijkomen. Niet omdat het niet mooi is. Oh nee nee, het is prachtig. Maar, het is een vrij prijzig merk en niet vaak afgeprijsd. En als je nu een kijkje neemt in hun online shop, zie je nog steeds dat er niets is afgeprijsd. Maar wat nu als wij jou zeggen, dat er van alles 40 procent afgaat, wanneer jij de kortingscode ‘queens’ invult. En dat alleen luitjes van die mail-lijst die code hebben?

Pak je toch maar even mooi mee op je zaterdag, bij je vrienden van Manners.

Het enige logische gevolg is nu, dat jij als de wiedeweerga naar hun site gaat en de hele collectie in je winkelwagentje mietert. Sla vooral deze kleurrijke polo’s en hun ongeëvenaarde hoodies niet over.

kledingkoopjes

Broek van McQ

Wat hebben we hier? Een loose fit joggingbroek. Loose fit. Joggingbroek. Dat zijn twee van de meest fijne termen in de mode-industrie. En als die twee gecombineerd worden, dan gebeuren er mooie dingen in het leven. Zo ook hier. Tuurlijk, voor de meeste dagen die we achter de rug hebben is ‘ie te warm. Maar dat geldt net zo goed voor een loose fit Speedo. Nee, deze broek wil je hebben. Echt.

joggingbroek-van-katoen

Shorts van SANDRO

Sommige mannen willen altijd stijlvol en strak gekleed de deur achter zich aan trekken. Tegen die mannen willen we zeggen: heel goed, zo zien we het graag. Klasse mag nooit vergaan. Tegen diezelfde mannen willen we ook graag zeggen: wat werd het jullie toch moeilijk gemaakt met die bloedhitte en doe toch potverdomme eens niet zo moeilijk over een korte broek op kantoor. Welnu, beide problemen los je wat ons betreft met één broek op van SANDRO. Dan hebben we het natuurlijk over deze, hieronder.

kledingkoopjes

Denim shorts van Scotch & Soda

Met die 40 graden van deze week nog in het hoofd, besloten we om er nóg een korte broek in te gooien. Deze is van denim en van het Amsterdamse Scotch & Soda. Onze tip: sla het pijpje één of twee keer om. Zo wordt de short niet even wat minder stijfjes.

shorts scotch

Slipper van Birkenstock

Wanneer wij jou een maand of twee geleden hadden gevraagd naar jouw mening over Birkenstock, was jou antwoord vast niet “Oh, cool!” geweest. Misschien nog steeds niet. Maar weet wel dat je met een paar aan de voet er stijlvol bijloopt en dat het merk – voor mannen sowieso – misschien wel hipper – hoe hip is het woord hip eigenlijk – dan ooit is. En met al die hitte deze maand, moet je ook niet te moeilijk doen om alles. En dát, dat doe je met deze Birkenstocks.

birkenstock kledingkoopjes
Reageer op artikel:
7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten