7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week.

Herenkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Jas van Sandro

Na alle regen van deze vrijdag realiseerden we ons maar weer eens in dat we in Nederland wonen. En dat in dit land een lichtgewicht jack met capuchon niet mag ontbreken. Daarin kan je dan full ANWB gaan, maar je kan ook kiezen voor stijl. Je weet wel, het beste van twee werelden. Stijl én comfort. Nou, dan krijg je dus zoiets.

herenkleding sandro

Hoodie van Billy

We zeggen het maar meteen: deze hoodie is niet meer in alle maten verkrijgbaar. Nog een paar M en iets meer L’etjes. Maar dit is zo’n fijne hoodie die zo erg lekker meedoet in de hele streetwear vibe, dat we hem niet wilden weghouden voor de liefhebber.

herenkleding hoodie

Sweater van Acne Studios

Nog een trend item: sweaters en tees met de merknaam in de hals. Waar we dit bij T-shirts minder vinden – omdat dit meestal als gevolg heeft dat de hals een halve col wordt – is dit bij deze sweater van Acne bijzonder mooi. Dit geldt evengoed voor de kleur en daarmee wordt dit stuk herenkleding een welkome aanvulling in iedere garderobe.

herenkleding sweater

Polo met lange mouw van Filippa K

Voor de man die houdt van net en klasse: we hebben er eentje voor je hoor. Potverdikkeme wat een keurig item zien we hier. De man op de foto heeft smaak, want inderdaad, dit hoor je keurig te matchen met een fijne pantalon. Die sociale ladder laad je even voor wat het is, want het niveau wat je hiermee bereikt is beter met de lift te doen.

herenkleding polo

Overhemd van Samsoe Samsoe

Elke week weer komt er wel een stuk voorbij dat de meeste mannen al zullen hebben, maar waar je nooit te veel van kan hebben. Dit overhemd is er zo een. Blauw is altijd goed en het minimale, maar o zo fijne verschil zit hem in de stof: dit is een dunnetje en daarmee ideaal voor de zomermaanden.

herenkleding shirt

T-shirt van The Workers Club

Dit T-shirt valt eigenlijk ook in de vorige categorie: waarschijnlijk heb je al zoiets, maar de sale-periode is de tijd van het jaar dat je dat mag vergeten en kiest voor kwaliteit. En als je dat allemaal doet, dan kom je uit bij een tee als deze. Eén die werkelijk waar matcht met elke broek die jij in de kast hebt hangen.

herenkleding t-shirt

Broek van NN07

Cargobroeken zijn ook opeens een ding. Op zich wel logisch, want het past volledig in het huidige modebeeld van street en comfort. Grote kans dat je zo’n broek nog niet hebt en daarom een dikke tip van Manners: ga je een bepaald item voor de eerste keer aanschaffen (zoals nu met deze cargobroek), kies dan voor kwaliteit en fijne stoffen. Nou, en zoals je misschien al van ons geleerd hebt, dan zit je met NN07 altijd prima.

Reageer op artikel:
7x stijlvolle herenkleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten