6x (vrijwel) onbekende witte sneakers die je zomer gaan redden!

In de zomer draag je witte sneakers. Dat zeggen we al jaren en dat blijven we voorlopig nog even volhouden. We zijn ondertussen wel bekend met de topmerken als adidas, Converse en Nike, maar hierdoor vallen de kleinere merken weg. Wij zeggen: “Dit is nergens voor nodig, want deze onbekende witte sneakers zijn hartstikke gaaf en verdienen absoluut een kans.”

Lesara

witte onbekende zomer sneakers

Als je hoge sneakers zoekt hoef je niet alleen bij Air Jordan te zoeken. Lesara is een webwinkel die weinig aandacht besteedt aan grote merken. Lesara verkoopt vooral onder hun eigen merk – wat niet altijd even charmant is – maar dit paar sneakers gaan het prima doen deze zomer. Wil je ze kopen? Ga dan naar deze site, ze zijn momenteel flink afgeprijsd.

Veja

witte onbekende zomer sneakers

Voor ons is Veja niet langer een onbekende speler. Eerder vonden we namelijk al een paar keurige Veja-sneakers die je absoluut wil dragen. Dit paar lijkt er sterk op, maar het robuustere uiterlijk maakt ze stoerder. De schoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en de strakke witte kleur maakt het geheel compleet. Je vindt ze bij de Bijenkorf.

Shabbies Amsterdam

witte onbekende zomer sneakers

Dit is eigenlijk een paar dames-sneakers, maar ze waren te te mooi om te laten liggen. Heb jij kleinere of smallere voeten? Dan bieden onbekende dames sneakers gegarandeerd uitkomst. Het is voor een man overigens helemaal niet meer raar om een paar van het andere geslacht te bestellen. Deze keurige sneakers zien er absoluut niet vrouwelijk uit en maken je zomer-outfit gegarandeerd een stuk beter. Je vindt ze op deze site.

New Look

witte onbekende zomer sneakers

New Look is een merk van de Duitse confectiegigant Zalando. Het digitale warenhuis heeft een flinke line-up aan eigen merken die vrijwel nooit besproken worden, je vindt iets op Zalando namelijk tof of niet verder dan dat wordt niet gekeken. New Look is al twee keer meegenomen in sneaker-kalender #21. Ze komen in een zwarte en witte uitvoering, maar wij kiezen met de zomer in het achterhoofd gewoon voor wit.

Suitable

witte onbekende zomer sneakers

Het hoogwaardige merk Suitable is de specialist op het gebied van zakelijke sneakers. Dit zijn de sneakers die je waarschijnlijk niet kent, maar tegelijkertijd lopen haast al je collega’s erop. We dagen je uit om je eens te verdiepen in dit toffe merk, want deze toffe sneakers hebben een goed prijskaartje.

Giuseppe Maurizio

witte onbekende zomer sneakers

Dit merk van Italiaanse komaf heeft een bepaalde charme die moeilijk valt uit te leggen. Door zijn hoogwaardige materiaal heeft hij een zakelijk overkomen, maar zijn design maakt hem weer stoer en sportief. Kortom: een absolute must-have voor deze zomer, zeker als je die op het kantoor moet doorbrengen. De schoenen zijn momenteel ook nog eens flink afgeprijsd. Ze kostte je eerst 129,95 euro, nu slechts 64,95 euro.

 

Reageer op artikel:
6x (vrijwel) onbekende witte sneakers die je zomer gaan redden!
Sluiten