Deze 6 topfilms belanden komende week op Netflix!

Netflix heeft de komende dagen een interessante lading aan films voor je klaar staan, van het brute geweld van Justice League tot de aanstekelijke humor van We’re the Millers. We zetten zes titels op een rijtje om naar uit te kijken.

Between Two Ferns: The Movie (20 september)

Between Two Ferns is terug, dit keer in de vorm van een film! Zach Galifianakis heeft altijd al een beroemdheid willen worden. Wanneer Will Ferrell zijn serie Between two Ferns online deelt, loopt de reputatie van Galifianakis echter een flinke deuk op. Hij laat het er echter niet bij zitten en probeert beroemdheden te vinden die hij kan interviewen, om zo hopelijk zijn imago weer te kunnen opvijzelen.

Between Two Ferns: The Movie | Official Trailer | Netflix

Zach Galifianakis and his oddball crew take a road trip to complete a series of high-profile celebrity interviews and restore his reputation.

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (20 september)

Dit is de enige documentaire in dit lijstje, maar wel een documentaire waar we lang naar hebben uitgekeken. In deze Netflix Original wordt Bill Gates gevolgd, de oprichter van Microsoft. In drie delen wordt het verhaal van zijn leven verteld. Van de opkomst van Microsoft tot de grootse plannen die Gates maakte na zijn vertrek bij het bedrijf, alweer in 2000. Het belooft een intrigerend kijkje achter de schermen van een van de rijkste en invloedrijkste personen ter wereld te worden.

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates | Officiële trailer | Netflix

Deze driedelige documentaire vertelt op diepgaande en ongefilterde wijze het levensverhaal van Bill Gates, die unieke oplossingen zoekt voor enkele uiterst complexe problemen in de wereld. Van de met een Oscar bekroonde regisseur Davis Guggenheim (An Inconvenient Truth, He Named Me Malala).

Justice League (21 september)

De moderne DC films kunnen niet tippen aan de filmmagie die Marvel keer op keer op het witte doek weet te toveren. Waar Justice League het DC-equivalent van de eerste Avengers film moest worden, kregen fans een film geserveerd die niet altijd even goed werkt. Dat neemt echter niet weg dat Justice League propvol brute actie zit. Aan de cast ligt het ook niet, met grote namen als Ben Affleck en Gal Gadot. We zouden er niet voor naar de bioscoop gaan, maar zo makkelijk beschikbaar op Netflix is het zeker een aanrader.

Justice League | Officiële trailer 2 NL ondertiteld | 16 november in de bioscoop

Justice League is vanaf 16 november in de bioscoop te zien. #JusticeLeague Officiële YouTube Channel van Warner Bros. Pictures Nederland. Abonneer je nu op h…

We’re the Millers (22 september)

Tijd voor een behapbare komedie die je na een week weer bent vergeten, maar stiekem wel uiterst vermakelijk is. David Clark is een drugsdealer die enkel volwassenen tot zijn klanten rekent. Zijn zaakjes lopen goed, tot hij opeens voor het grote geld besluit te gaan, uit bittere noodzaak. Zijn briljante plan? Een nepgezin stichten met zijn buren, zodat hij een grote lading wiet de Verenigde Staten in kan smokkelen vanuit Mexico. Je raadt het al: dat gaat volledig mis.

We’re the Millers trailer – Nederlands ondertiteld

De comedy We’re the Millers, met Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Ed Helms en Emma Roberts in de hoofdrollen, is vanaf 29 augustus in de bioscoop te zien. http://www.facebook.com/warnerbrosnl David Burke (Jason Sudeikis) is een kleine hasjdealer, die aan koks en voetbalmoeders verkoopt. Maar niet aan kids, want hij heeft natuurlijk wel een geweten.

Power Rangers (23 september)

Lionsgate hoopte met zijn ambitieuze Power Rangers reboot duidelijk het succes van Marvel te evenaren. Men had het voor de release zelfs al over sequels en spin-offs. Dat was achteraf duidelijk een kwestie van te vroeg juichen, want deze reboot flopte in de bioscoop. En hoe! De kans is dan ook bijzonder groot dat je Power Rangers destijds links hebt laten liggen. Voor een hersenloos avondje spectaculair vermaak is het echter de perfecte kandidaat voor Netflix.

Power Rangers | trailer | 23 maart in de bioscoop

Go Go, Power Rangers! In een heel nieuw jasje met o.a. Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Becky G, Dacre Montgomery, Bill Hader, Naomi Scott, Ludi Lin en CJ Tyler. Meer videos ► https://goo.gl/Cuwkwa Word abonnee en mis niks!

In the Shadow of the Moon (27 september)

Netflix komt op 27 september met een ambitieuze nieuwe film, In the Shadow of the Moon. Waar de streamingdienst op seriegebied keer op keer weet te scoren, vliegt het bedrijf wat films betreft net iets te vaak uit de bocht. Netflix doet nog een poging met deze thriller. Onder andere Michael C. Hall en Boyd Holbrook spelen belangrijke rollen in deze film over een seriemoordenaar die om de negen jaar opduikt. Het is 1988, en de politieagent Thomas Lockhart probeert de puzzel te kraken. Langzaam verliest hij zijn gezonde verstand en dreigt zijn wereld volledig in te storten.

In the Shadow of the Moon | Officiële trailer | Netflix

In 1988 start de ambitieuze politieagent Thomas Lockhart (Boyd Holbrook) in Philadelphia een zoektocht naar een seriemoordenaar die op mysterieuze wijze om de negen jaar opduikt. Maar als de misdaden van de moordenaar niet langer wetenschappelijk kunnen worden verklaard, dreigt Locks obsessie om de waarheid te vinden catastrofaal te worden voor zijn carrière, zijn familie en mogelijk zelfs zijn mentale gezondheid.

Reageer op artikel:
Deze 6 topfilms belanden komende week op Netflix!
Sluiten