Health

6 iOS apps die je helpen in shape te komen

Misschien zit het al in je dagelijkse routine, maar met de zomer in aantocht willen we toch allemaal weer in shape zijn. Ben je nog niet begonnen, dan hebben we een aantal apps voor je die je kunnen helpen.

1. Nike Training Club

Zou je wel een personal trainer willen, maar zit je niet te wachten op alle kosten die dit met zich meebrengt? Nike Training Club fungeert als je personal trainer en het biedt je workouts van goede kwaliteit. De app stelt je in staat om op elk moment van de dag te kunnen trainen, of dat nu ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat is. Heb je als doel om af te vallen? Je hebt de mogelijkheid om je streefgewicht in te stellen waardoor het makkelijker is om workouts te doen die gericht zijn op het doel.

Hier gratis te downloaden.

2. GymGoal Plus

Deze app is favoriet bij veel mensen die graag gewicht willen verliezen. GymGoal laat je zien hoe je je workouts moet doen, hoe je het best je doel kunt bereiken en meer. Het helpt je door je workouts heen door middel van animaties die je stap voor stap uitleggen hoe het moet. Je kan precies inplannen wanneer je wil trainen en ervoor zorgen dat het in je schema past.
Hier te downloaden.

3. My Workouts

Deze app is simpel maar daarom niet minder handig. Op My Workouts kan je bijhouden hoelang je aan het trainen bent en hoeveel calorieën je al verbrand hebt. My Workouts heeft geen miljoenen mogelijkheden, maar het is een erg effectieve app om te gebruiken als je digitale logboek.
Hier te downloaden.

4. Fitness for iPad

Fitness voor iPad leert je verschillende trainingstechnieken door middel van video en andere multimedia. De app houdt bij hoeveel calorieën je eet, zodat je weet wanneer je het bijvoorbeeld wat rustiger aan moet doen, of juist wat meer moet trainen.
Hier te downloaden.

5. WeightBot

WeightBot is een app die strikt je gewicht bijhoudt. Elke dag kan je je gewicht invoeren zodat je weet hoeveel je hebt gewonnen of verloren op basis van je workouts en qua eten. Dit is een fijne manier van trainingen kiezen die precies passen bij je doelen. De app laat zien hoe dicht je bij je doel bent en er wordt een grafiek voor je opgesteld die je vooruitgang na verloop van tijd weergeeft.
Hier te downloaden.

6. Calorie Counter For iPad

Naast trainen is gezond eten natuurlijk ook een goede manier om af te vallen en om een goede levensstijl te krijgen. Calorie Counter geeft je hier de mogelijkheid voor met deze iPad app. De app helpt je om gezond eten te vinden in restaurants en supermarkten. Wanneer je een maaltijd of een snack eet kan je je calorie inname invoeren. Je kan een ‘eet dagboek’ bijhouden en er is een kalender om je progressie bij te houden.
Hier gratis te downloaden.

27-03-2012 - Slaven