Younes Ben Abdelkader
Younes Ben Abdelkader Stijl 3 sep 2018

5 toffe sneakers van merken die je wellicht niet kent

Schoenen maken de man, of in dit geval: sneakers maken de man. Nu is dit gezegde natuurlijk bij alle stijlvolle heren bekend en check je wekelijks onze Sneaker Update. Voor de man die zich wil onderscheiden van deze mainstream massa zijn er gelukkig genoeg stijlvolle opties van deze minder bekende, maar zeker niet slechtere merken.

Clae

Een relatief onbekend merk uit LA dat eruitziet alsof ze een aardig zakcentje zouden kosten. Niks is gelukkig minder waar, want de sneakers zijn heel erg betaalbaar en passen door hun simpele en minimalistische designs bij elke outfit. Meer info, vind je hier.

Clae sneakers

Beyene

Een Zweeds merk met een oog voor detail en kwaliteit. Deze sneakers worden helemaal met de hand gemaakt van enkel de beste materialen. Dit zorgt ervoor dat er enkel elegante, stijlvolle en zeer comfortabele schoenen uit de ateliers van Beyene komen. Meer info, vind je hier.

Beyene sneakers

ETQ Amsterdam

Een sneakermerk van eigen bodem. ETQ maakt sneakers die betaalbaar, handgemaakt en stijlvol zijn. De Amsterdamse makers focussen zich op het ontwerpen van kwaliteit en stijl met zo min mogelijk overtollige branding of andere toeters en bellen. Meer info, vind je hier.

Muroexe

Voor een stijlvolle en vooral simplistische sneaker moet je bij Muroexe zijn. Dit minimalistische sneakermerk uit Spanje is gespecialiseerd in meer doen met minder. De sneakers hebben een futuristische look en de makers durven creatief en experimenteel te zijn door sportief en zakelijk te combineren. Meer info, vind je hier.

Muroexe sneakers

Article Number

Wederom minimalistische sneakers, maar dit keer met een flinke portie retro erbij. De sneakers van Article Number zijn ondanks hun simplistische uitstraling heel erg comfortabel en van hoge kwaliteit. Helaas zijn de modellen in Nederland nauwelijks te krijgen, maar voor de echte liefhebber zijn er altijd manier om het Amerikaanse label naar ons koude kikkerlandje te halen. Meer info, vind je hier.

Article Number

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 toffe sneakers van merken die je wellicht niet kent
Sluiten