Redactie
Redactie Style 21 dec 2018

5 fraaie, minimalistische horlogemerken onder de 200 euro

Geen enkele outfit is compleet zonder een passend horloge. Van strak in pak tot casual, een stijlvolle man heeft altijd een bijpassend uurwerk om zijn pols. Helaas is het aanleggen van een mooie verzameling vaak een dure aangelegenheid, maar dat hoeft niet per se – zo bewijzen deze vijf horlogemerken.

MVMT

De kans dat je nog niet eerder van MVMT hebt gehoord is best aanwezig en daar moet verandering in komen. Niet alleen omdat ze stijlvolle horloges van hoge kwaliteit voor een lage prijs maken, maar ook vanwege het achterliggende verhaal. MVMT begon namelijk vijf jaar geleden met niets meer dan een goed idee en wat spaargeld, maar is inmiddels uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf.

Mis je nog een klokje in je horlogeverzameling, dan kun je daar ondanks de dure decembermaand alsnog wat aan doen. Ga naar een MVMT-verkoper bij jou in de buurt en ontdekt dat een stijlvol horloge van hoge kwaliteit geen honderden euro’s hoeft te kosten. Meer weten over MVMT of een kijkje nemen in de webshop? Klik dan hier.


adidas

Onlangs zijn de adidas Originals-horloges compleet vernieuwd, maar ze blijven gelukkig nog wel trouw aan het origineel. De referenties naar de Bauhaus kunstbeweging en hun jaren ‘70 herkomst is dus nog steeds aanwezig.

Deze retro look geeft de horloges van adidas hun eigen unieke uitstraling, zonder overdreven opvallend te zijn. Je kunt ze met praktisch iedere outfit combineren en is daardoor gemakkelijk cadeau te geven. Wie de ontvanger ook is, deze horloges passen zeker bij zijn of haar stijl. Om het feest compleet te maken, hebben de ARCHIVE, PROCESS en DISTRICT vlak voor de feestdagen ook nog eens een stijlvolle upgrade gekregen. Meer info, vind je hier.

adidas-horloges-1

Renard

Het Nederlandse horlogemerk Renard benadert de look van de moderne man met een open vizier. Stijl mag gezien worden en is een verlengstuk van het karakter van degene die het draagt. Daar moet dus iets bij passen van de gehele look naar een nieuw niveau tilt. In eenvoudigere termen: dress to impress.

De horloges van Renard combineren uitstraling met kwaliteit. Niet langer ingetogen, maar zeker ook niet opzichtig. De kenmerkende eigenzinnigheid, verleidelijkheid en stijl typeren de modellen van Renard. Meer info, vind je hier.


INSTRMNT

Waar de meeste minimalistische horloges niet voorzien zijn van nummers, hebben de makers van de INSTRMNT’s 02-A de cijfers juist omarmd. Elke cijfer wordt vergezeld met een ‘0’ waardoor de 35mm klok bijna een wetenschappelijk uiterlijk krijgt. Het scherpe design aan de buitenkant maakt de boel af. Meer info, vind je hier.

betaalbare horloges instrmnt

Brathwait

Saffierglas met een anti-reflectie coating, een kast van stainless steel en drie zeer scherpe wijzers boven een witte achtergrond; dit is hoe een minimalistisch horloge hoort te zijn. Het ontbreken van cijfers zorgt voor een ruimtelijke look, terwijl de rode secondewijzer er juist scherp uitspringt.Meer info, vind je hier.

Brathwait betaalbare horloges
Reageer op artikel:
5 fraaie, minimalistische horlogemerken onder de 200 euro
Sluiten