5 redenen waarom Jimmy Choo Urban Hero dé mannengeur van 2019 is

In het oerwoud aan mannengeuren kun je door de bomen het bos niet meer zien. Wij hebben ons favoriete parfum in ieder geval gevonden. 5 redenen waarom Jimmy Choo Urban Hero de mannengeur van 2019 is.

1. Perfecte balans

Bij Manners zijn we vrij precies als het op een eau de parfum aankomt. Niet te zoet, niet te zwaar, niet te kruidig en zo kunnen we nog even doorgaan. Feit is dat we de perfecte balans hebben gevonden in Jimmy Choo Urban Hero. De limoenkaviaar zorgt voor frisheid, zwarte peper voor pit. Het rozenhout zorgt voor sensualiteit, de vetiver geeft een artistieke touch. De grijze amber en het vleugje leer zorgen voor een verrassend en rebels accent dat de geur afmaakt.

2. De street-art van L’Atlas

Het gezicht van Jimmy Choo Urban Hero is L’Atlas, een Franse kunstenaar die wereldwijd geroemd wordt om zijn unieke grafische street-art. Wij zijn fan, check zijn werk hier. “Er is een parallel tussen de geur en mijn werk. De limoenkaviaar staat net als de witte kleur in mijn werk voor frisheid, terwijl de houtige geurnoten net als het zwart in mijn werk intensiteit uitstralen”, zegt de staartkunstenaar, die wars is van te veel opsmuk. Alles aan Jimmy Choo Urban Hero straalt stedelijkheid en creativiteit uit, inclusief de flacon. Houden we van.

3. Dames lopen weg met Jimmy Choo Urban Hero

Niet geheel onbelangrijk: wat vinden de dames ervan? Zowel thuis als bij de dames op de redactie hebben we onze met Jimmy Choo Urban Hero besprayde keel naar voren gedrukt. “Eindelijk eens een parfum die de hele dag aanwezig is zonder dat het verveelt”, was het thuisoordeel. Ook op de redactie liepen de dames ermee weg. We weten inmiddels wat er bij veel mannen onder de kerstboom ligt.

4. De flacon

We noemden de flacon net al even, maar die is te belangrijk om niet verder uit te lichten. Als man wil je niet alleen een lekkere geur, maar ook een stijlvolle flacon. Het glazen gedeelte combineert perfect met het het spiegelende van het chroom, dat een knipoog is naar de metallic spuitbussen die street-artists gebruiken. In iedere omgeving en ander type licht ziet de flacon van Jimmy Choo Urban Hero er weer anders uit. Heerlijk design.

winnen, win, L'Atlas, jimmy choo urban hero

5. Scherpe prijs

We blijven Nederlander, dus worden we blij van iedere procent aan korting. Jimmy Choo Urban Hero koop je hier voor 47,40 euro in plaats van 63,20 euro en dat is een uiterst scherpe prijs voor een eau de parfum als deze.

Reageer op artikel:
5 redenen waarom Jimmy Choo Urban Hero dé mannengeur van 2019 is
Sluiten