5 looks om de herfst en winter in stijl te trotseren

c&a, stijlvolle, looks, herfst, winter, 2019
De herfst is al een tijdje bezig, de winter komt eraan. Tijd om je daarop voor te bereiden. In stijl, zonder dat het al te veel kost. We hebben vijf looks gespot bij C&A om je voor te bereiden op de herfst en winter.

Als je gaat wintershoppen, kun je in het najaar van 2019 niet om C&A heen. Die nieuwe collectie is stijlvol, trendy en betaalbaar. Voor zowel nette herenkleding als een coole streetsyle kun je terecht bij de Nederlandse kledingwinkel. Hier richten we ons op streetstyle. Vijf items om je favoriete look mee te creëren.

Dad Style

Dad sneakers, een Noorse trui, opgerolde jeans en een parka. Lekker hoor. Ultieme casual look voor in het najaar. Deze parka koop je voor 79,90 euro bij C&A.

Urban Chique

looks, winter, c&a

Er zijn ook dagen dat je wat netter gekleed op pad wil, zonder dat het te formeel wordt. Deze man geeft het voorbeeld; stevige hiking boots, regular fit jeans en ook weer die Noorse trui. Maar wat zijn look afmaakt is de stijlvolle caban, zoals dit model herenjas heet. Niet te lang, niet te kort, fijne snit. Je koopt de jas bij C&A voor 79,90 euro.

Nordic style

Hij kwam al een aantal keer voorbij, die Noorse trui die warme herinneringen aan Lillehammer 1994 naar boven brengt Die wil je nu natuurlijk hebben. Welnu, de Noorse trui shop je voor 19,90 euro bij C&A.

Retro-ski

looks, winter, c&a

Als je dan toch die Noorse trui hebt aangeschaft, blijf dan nog even hangen in het land waar het skiën werd uitgevonden. Retro-ski is hot. De stijl kun je prima combineren met je casual look. Deze jas is warm, cool en betaalbaar. Kost je 29,90 euro.

Neon-style

looks, winter, c&a

Wat je komend seizoen ook veel ziet, is het neon-accent, dat ook doet terugdenken aan de skipistes van de jaren 90. Maak het niet te flashy en hou het subtiel. Deze man snapt hoe je een trui met neon-accenten combineert. De pullover kost je 9,90 euro bij C&A.

Reageer op artikel:
5 looks om de herfst en winter in stijl te trotseren
Sluiten