#lekkerruiken: 5 heerlijke geurtjes voor minder dan 100 euro

De een zweert erbij, de ander hecht er weinig waarde aan. Een parfum gaat bij velen van ons door het hoofd als een grote uitgave, maar dat hoeft helemaal niet. Ook van luxere geurtjes zijn betaalbare opties te vinden. 

Sauvage – Cristian Dior

Goedkoop luchtje, Dior

Dior pakte in 2015 groots uit  met Johnny Depp als gezicht van het merk. Dit maakte het voor velen een aantrekkelijk luchtje, maar als Depp de ambassadeur van Dior is, dan zul je er wel een flinke knaak voor moeten betalen. Gelukkig valt dat nog wel mee. Zo bestel je al een 100ml flesje voor 90 euro.

Beyond by David Beckham

Goedkope luchtjes, David Beckham

Wie kent hem niet. Mannen willen hem zijn en vrouwen willen met hem zijn. Voor veel van ons is een toekomst als de nieuwe David Beckham uitgesloten, maar we kunnen tenminste nog naar hem ruiken. Zijn luchtjes zijn niet enkel een merkextensie van hemzelf, het zijn daadwerkelijk lekkere parfums die al vaker in de prijzen zijn gevallen. Dat is in de prijs niet te zien. Tip: de grootste optie is relatief het voordeligst.

Marrakech Intense- Aesop

Goedkope luchtjes, marrakech

Onlangs hadden we het nog uitgebreid over wat een luchtje over jou zegt als man. Dit is een mooi voorbeeld van een bloem-geurig luchtje. Het is voor een man gedurfd om een alternatief geurtje te dragen, maar je zou het eigenlijk eens moeten proberen. Dit luchtje is namelijk heerlijk en voor deze prijs kun je hem mooi aan jouw collectie toevoegen. Het is de ideale afwisseling voor slechts 67 euro.

Jouw favoriete luchtje zegt precies wat voor type man jij bent

Spicebomb By Viktor & Rolf

goedkope luchtjes, V&R

Victor & Rolf zijn bij de vrouwen nog bekender dan bij de mannen. Zij lanceerden de Flowerbomb in 2005 en zoals verwacht sloeg dit aan. De een omschrijft de Spicebomb als een frisse geur die wat weg heeft van citrusvruchten en de ander zegt juist dat het meer ruikt naar een soepele leer geur met een vleugje tabak. Wat je voorkeur ook is, het maakt in dit geval weinig uit, want we alleen het uiterlijk is al de moeite waard.

Uomo Intense By Valentino

goedkope luchtjes, uomo

Tenslotte is daar de Uomo Intense by Valentino. Een absolute topper voor mannen die graag even in het middelpunt van de belangstelling willen staan. Valentino is wellicht een van de meest populaire geurtjes onder gents. Het heeft een houterig toontje en het geeft de drager een volwassen uitstraling. Voor een echt Italiaans parfum valt hij in prijs ontzettend mee. Je hebt hem al in huis voor 62 euro, maar wij raden de 100ml fles aan. Die is slechts 12 euro duurder.

Reageer op artikel:
#lekkerruiken: 5 heerlijke geurtjes voor minder dan 100 euro
Sluiten