Style

5 essentiële items die je deze lente nodig hebt

Met de juiste basics in je kast kom je al een heel eind. Ook deze lente zijn er weer essentiële items die eigenlijk niet in je kledingkast zouden mogen ontbreken. Dit omdat ze tijdloos zijn en je ze eindeloos kunt combineren.

Een leren jas

In de herfst en winter ga je al snel voor een donkerbruine of zwarte leren jas. Kies voor de lente eens een wat lichtere kleur zoals kaki of beige. Zoals we al eerder schreven is een leren jas een echte investering: wanneer je er zuinig op bent kan je hier jaren plezier van hebben.

Een cardigan

Een cardigan is geschikt voor iedere gelegenheid. Draag er een t-shirt onder voor een relaxte look. Voor de formele look draag je er een overhemd onder.

‘Desert Boots’

Desert Boots kun je eindeloos combineren. Draag ze casual onder een jeans, of formeel onder een pantalon.

Een witte broek

Velen zijn misschien nog wat huiverig voor het dragen van een witte broek. Dit omdat ze natuurlijk erg snel vies worden en je al gauw het gevoel hebt dat je in een smoezelige broek rondloopt. Maar zoals we al eerder schreven: kleding is er om gedragen te worden. Bekijk hier hoe je een witte broek mooi kunt combineren.

Een goede zonnebril

Ga voor een klassiek, tijdloos model zoals de Ray Ban Wayfarer of de Aviator, de zogenaamde pilotenbril. Ook hiervoor geldt: zie dit als een investering.

11-04-2012 - Slaven