Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 22 nov 2018

5 dikke gadget Black Friday-deals bij Bol.com

Met een jaaromzet van 22.5 miljard euro voor de Nederlandse webshops in 2017, mogen we concluderen dat we graag online shoppen. Nu koopt wellicht niet iedereen online, maar als het om scoren van koopjes gaat, is de gemiddelde Nederlander er als de kippen bij. Online acties zoals Black Friday zijn ook aan ons besteed. Hieronder vind je daarom 5 toffe acties bij Bol.com. 

Sony Playstation 4 Slim Spider-Man console bundel + 2x Wireless Dualshock 4 Controller V2 – PS4

Het duurt nog even voor de PS5 wordt gepresenteerd (dit zijn de verwachtingen), laat staan dat je die kunt aanschaffen. Voorlopig moet je het dus nog even doen met de PS4. Bol.com is niet de beroerdste, dus kun je nu de PS4 Slim nu heel voordelig scoren. Je krijgt niet alleen de console, maar ook twee extreem goede draadloze controllers en een coole Spiderman-game. De headset zit erbij dus je kan direct van start gaan.

Bol.com Black Friday deals

Xbox One S console 1 TB + Forza Horizon 4

Heb je al een PS4, PS4 Slim of PS4 Pro, dan kan de Xbox One S een leuke aanvulling zijn. Tijdens de Black Friday dagen kun je de Xbox One S zeer voordelig aanschaffen, je krijgt namelijk ruim 35% korting. Ruim 100 euro korting dus die je mooi in je zak steekt. Behalve de gameconsole met 1 TB aan opslagruimte, krijg je ook het Forza Horizon 4-racegame erbij. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten liggen.

Bol.com Black Friday deals

Google Home Mini – Smart Speaker / Wit / Nederlandstalig

Een beetje slimme jongen automatiseert zijn hele woning of kamer. Vaak is de prijs van dergelijk home-automation apparatuur een struikelblok, maar dankzij de Bol.com’s Black Friday aanbiedingen schaf je lachend een Google Home Mini Smart Speaker aan. Vanaf nu kun je dus met je stem de temperatuur in huis gaan regelen, je favoriete muziek af laten spelen en ieder gezinslid op tijd aan tafel krijgen. Maak je veel gebruik van YouTube, dan is er nog een extra reden op de Google Home Mini Smart Speaker aan te schaffen: je krijgt tijdelijk YouTube Premium cadeau!

Bol.com Black Friday deals

Nest Learning Thermostat

Geld besparen begint bij slim handelen, bijvoorbeeld door te besparen op je stookkosten. De Nest Learning Thermostat stelt je in staat om de meest ideale temperatuur in huis te regelen. Het mooie van dit apparaat is dat het in staat is zelf te leren op basis van je eigen feedback. Zo ‘leert’ de Nest Learning Thermostat wat jouw ideale temperatuur is als je thuis bent. Ben je afwezig dan schakelt de thermostaat over naar een veel lagere temperatuur. Op die manier heb je de aanschafprijs van slechts 199 euro zo terug verdiend.

Bol.com Black Friday deals

Braun Series 3 Shave&Style

Je krijgt maar een keer de kans voor een eerste indruk. Alle reden om ervoor te zorgen dat die eerste indruk niets minder dan perfect is. De Braun Series 3 Shave&Style helpt je om de perfecte look te creëren. Het oplaadbare scheerapparaat stelt je in staat om je baard op lengte te trimmen (1 tot 7 mm) of om juist die ultra gladde look te krijgen. Met de Braun Series 3 Shave&Style kun je zowel nat als droog scheren, bovendien is de scheerkop verwisselbaar zodat je jouw baard eenvoudig die vorm kan geven die je wenst. Kortom, voor 66.79 euro geef je jouw barbier het nakijken en loop je er steeds fris geschoren bij.

Bol.com Black Friday deals

Bol.com

Reageer op artikel:
5 dikke gadget Black Friday-deals bij Bol.com
Sluiten