4 luxe elektrische fietsen met een hoge actieradius

Je hebt elektrische fietsen en dan heb je deze ultra-luxe e-bikes. De te gekke functies en het toffe design hebben ontzettend veel voordelen, maar voor hetzelfde geld koop je (bijna) een prachtige occasion. Hoe dan ook, het is helemaal niet verkeerd om je van tijd tot tijd te verlekkeren op state-of-the-art  high end elektrische fietsen, zoals de onderstaande vijf. 

Scott E-Sub Cross 20 2018

High end elektrische fietsen

In de Scott E-Sub zit de motor in het trapas, hierdoor voelt het fietsen zeer natuurlijk. Als je een beetje doortrapt kun je de maximale snelheid van 25 km/u bereiken, wat mogelijk wordt gemaakt door de krachtige Bosch Active middenmotor. Als het weer en wegdek een beetje meezit, ondersteunt deze fiets je tot wel 130 kilometer. Tel dit bij elkaar op en de prijs valt ineens wel mee.

Stromer ST2 1000Wh 2018 Sport

High end elektrische fietsen

Hoogwaardige elektrische fietsen kun je aan een aantal aspecten herkennen. We hebben het in de vorige edities al een aantal keer benoemd: de accu en motor. Hoe sterker je accu, des te hoger de actieradius. Neem deze Stromer ST2. De krachtigere motor en accu stellen je in staat om 160 kilometer af te leggen. De sterkere SYNO Drive elektrische motor ondersteunen je tot wel 45 kilometer per uur. Je moet de fiets daarom registreren en de bijbehorende verzekeringen afsluiten. Dit maakt ‘m duurder, maar ook de perfecte tour- en sportfiets. Technische details en de verkoopprijs zijn hier te vinden.

 

Riese & Müller Charger NuVinci 500Wh 2018 Mixed

High end elektrische fietsen

Dit model is ook beschikbaar als herenfiets, ditmaal kiezen we voor de Mixed (unisex) uitvoering. Waarom? De dikkere banden zijn een absolute must-have. Deze fiets heeft een sportieve vormgeving. Dat is niet zonder reden. De strakke elektrische fiets van Riese & Müller is bedoeld voor de sportieve ritten. De 500 Wh accu gaat je hier bij helpen. De accu zit aan het frame bevestigd en door de middenmotor heeft de e-bike een laag zwaartepunt. Dit geeft hem de ideale wegligging. Meer weten over deze high end e-bike? Kijk dan hier.

Giant ToughRoad GX E+ 500Wh

High end elektrische fietsen

Dit is een veelzijdig monster. Het is in essentie een echte sportfiets, maar ook in de stad kun je hier prima mee van punt A naar B. Dit is een high end elektrische fiets pur sang. De actieradius is bizar hoog, maar goed, hij mag ook wat kosten. Alle technische specificaties zie je hier.

Reageer op artikel:
4 luxe elektrische fietsen met een hoge actieradius
Sluiten