Er is dankzij 3FM nu een Game of Thrones intro mét tekst, en hij is hilarisch

Het is voorbij. Na ruim acht jaar komt er een einde aan misschien wel de grootste serie aller tijden: Game of Thrones. Acht seizoen lang zaten we aan de buis gekluisterd om erachter te komen wie er uiteindelijk plaats mocht gaan namen op de ijzeren troon. Nu hebben we eindelijk het antwoord, maar toch vonden Mark en Rámon van 3FM dat het plaatje nog niet compleet was. Er mist nog iets.

Het inmiddels legendarische intro kennen we allemaal. Je speelt hem waarschijnlijk nu af in je hoofd. Je weet dus ook dat de titelsong geen tekst heeft. Die heeft hij ook niet nodig, maar het leek Mark en Rámon van 3FM leuk om het toch te proberen. Ze vroegen een tekstschrijver om de essentie van Game of Thrones vast te leggen in tekst. Hij ging aan de slag met de driekwartsmaat en het resultaat is tamelijk hilarisch.

Het legendarische Game of Thrones intro met tekst

Kastelen, draken, incest, bloed en het nodige naakt. Dat is Game of Thrones in een notendop en dat is dan ook precies wat terugkomt in de tekst. Ook wordt er nog even aandacht besteed aan het feit dat het achtste seizoen niet bepaald populair is. Zo hebben inmiddels al meer dan een miljoen mensen een petitie getekend om het laatste seizoen opnieuw te laten maken, maar dan met andere schrijvers.

Mark+Ramon on Twitter

Dank @GameOfThrones, voor alle tieten, onthoofdingen, incest en ehhh… tieten❤️ #nospoilers https://t.co/WpkFU7I9gc

Kritiek op seizoen 8

De kans dat dit gaat gebeuren is natuurlijk nihil, maar het laat wel zien hoe betrokken mensen zijn bij de serie. Zeven seizoenen lang wist HBO kijkers te verwennen met één van de beste series ook. Jammer dat de laatste zes van de 73 afleveringen voor zo veel ophef zorgen. Dat zorgt voor een zure nasmaak, maar laten we vooral de positieve dingen onthouden. Zelfs inclusief het mindere laatste seizoen is Game of Thrones één van de beste en meest succesvolle series ooit.

Lees ook: GoT seizoen 8 zoals het had moeten zijn, maar dan in cartoons

Twitter Mark+Ramon

Reageer op artikel:
Er is dankzij 3FM nu een Game of Thrones intro mét tekst, en hij is hilarisch
Sluiten