Pim Jansen
Pim Jansen Geld & Carrière 26 jan 2022

Deze 3-6-9 methode voor meer salaris gaat viral op TikTok

Waarschijnlijk ben jij helemaal niet thuis op TikTok, maar voor de 3-6-9 methode loont het om wellicht toch een keer een kijkje te nemen. Deze viral strategie zou je namelijk aan een hoger salaris of nieuwe baan helpen. Baat het niet, dan schaadt het niet.

Er zijn heel wat nieuwe manieren om aan een hoger salaris te komen, de meest directe weg is natuurlijk een gesprek aanvragen met je werkgever of HR. Neem voordat je dat doet even deze negen lessen ter harte.

3-6-9 methode viral op TikTok

Veel andere mensen proberen het nu met de 3-6-9 methode. Volgens sommigen totale flauwekul, anderen zweren erbij. Centraal staat in ieder geval: jezelf manifesteren. Vast wel eens gehoord van de law of attraction, in het Nederlands de wet van aantrekkingskracht. Het idee hierachter is kort gezegd dat je aantrekt waar jij je op focust. Bij manifesteren ga je dus bewust om met die wet van aantrekkingskracht.

De cijfers 3, 6 en 9 komen uit de numerologie – ja, nu wordt het echt zweverig – en staan voor ‘energie en connectie met het universum’ (3), ‘interne kracht’ (6) en ‘het loslaten van twijfels over jezelf’ (9). Deze getallen samen geven volgens de methode het manifesteren een boost. Er wordt beweerd dat deze theorie afkomstig is van uitvinder Nikola Tesla, maar dat is niet bewezen.

@princesstanny

Reply to @gwennmichelle good luck! Hope this helps!! 🙂 #loa #369method #manifest #manifestation #lawofattraction #spirituality #1111

♬ original sound – tanny

Bedenk wat wil manifesteren, bijvoorbeeld een salarisverhoging of een nieuwe baan. Vervolgens zet je de intentie om dat te bereiken op papier. Het idee is dan dat je dit aantrekt.

Meer dan alleen wensen en schrijven

Maar manifesteren is natuurlijk meer dan alleen heel hard wensen en vervolgens wachten tot het je komt aanwaaien. Dat legde expert Willemijn Welten eerder al uit aan onze zustertitel WorkJuice. Een belangrijk onderdeel van manifesteren is dat je de kansen die je dichterbij je wens brengen, herkent en ook pakt.

Manifesteren is dus meer dan alleen een intentie op papier zetten, het wordt altijd gevolgd door een actie. Deels bewust, deels onbewust. Nogmaals: de viral 3-6-9 methode op TikTok klinkt misschien zweverig, maar het is toch echt wel degelijk een veelgebruikte manier om jezelf handvatten te geven en die in de praktijk te gebruiken.

Probeer het zelf, bijvoorbeeld voor meer salaris

Wil je net als al die mensen op TikTok de 3-6-9 methode zelf ook eens uitproberen? Het is heel simpel.

  • De eerste stap is om op te bedenken wat je wil manifesteren. Probeer dit zo specifiek mogelijk te bedenken.
  • Vervolgens schrijf je deze intentie drie keer op als je ‘s ochtends wakker wordt.
  • In de middag schrijf je de manifestatie nog zes keer op.
  • Ten slotte schrijf je de manifestatie ‘s avonds nog negen keer op.
@makeupbyyellz

I‘ll duet this in two weeks if this blows up😳 #fyp #369method #manifestation #manifest #viral #spiritual #journal #journey #iamabundance

♬ original sound – alia 🇱🇧

Je kunt ook gewoon een nieuwe baan zoeken. Check hier de top 10 banen in Nederland met het beste salaris.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze 3-6-9 methode voor meer salaris gaat viral op TikTok
Sluiten