3 stijlvolle kloffies met sportkleding die ook buiten de sportschool kunnen

Als wij jullie een beetje goed inschatten, loopt de gemiddelde man het liefst de hele dag er stijlvol bij. Geen woord aan gelogen, toch? Maar, we houden ook van functionaliteit en vooral ook van effectiviteit. Hoe fijn is het dan ook dat wij nu outfits gaan geven waar je de hele dag mee vooruit kan en waar je alles in kan doen? Waaronder sporten? Nou, dat is héél fijn.

Aangezien je meerdere keren in de week naar de gym gaat, is een klasse sportoutfit waarin je na het trainen ook relaxt boodschappen kan doen en vervolgens ook nog eens stijlvol cocktails lurken de droom. Een droom die plotseling realiteit kan worden, want wij tonen u nu drie begeerlijke én heerlijke tenues.

Kleine noot: vieze zweetluchtjes en dergelijke zijn niet meegenomen. Zou jij ook niet moeten doen.

Cole Buxton

sportkleding cole Buxton
Bron: Cole Buxton

Goed mannen, dit is dus precies wat we moeten hebben. Deze Britten hebben zich gespecialiseerd in dagelijkse essentials. “Athletic Essentialism”, noemen ze het zelf. Goed zittende, tof uitziende kleding. We raden ze aan om ze te volgen op Instagram en zo op de hoogte te blijven van verse drops, want de voorraad raakt altijd snel op. Zover wij weten komt de volgende lading eind september, met onder andere een toffe hoodie.

Voor nu: koop het T-shirt hier en shorts hier.

Aimé Leon Dore

We willen Aimé Leon Dore absoluut niet te kort doen, want dit merk uit New York is veel meer dan een leverancier van sportkleding. Zo komt er meermaals iets kleurrijks en gewaagds uit de Amerikaanse koker en ook daar zijn we fan van. Maar, nu rechten we ons dus even op hun lijn van ‘exclusive uniform’-lijn. En dat ziet er dus zo uit.

Dit hele pak komt in meerdere kleuren, maar wij gaan voor heerlijk saai grijs. De hoodie vind je hier, een T-shirt hier en de sweatpants hier.

sportkleding aime leon dore
Bron: Aimé Leon Dore

Gymshark

Van de drie het merk dat zich het meest focust op je gymkledij. Maar gelukkig hebben ze dubbelfocus, want ook voor een dagje stad is dit perfect. Het is niet duur, wel fijn. Dát is de meest ideale combi die er is. Check de hele collectie hier en kijk vooral bij de hoodies en sweatpants, want die zijn wel heel erg lekker.

sportkleding gymshark
Bron: Gymshark

En nu aan het werk in die mooie sportkleding…

Tuurlijk: het is sportkleding, dus het primaire doel is sporten. Doe dat dan ook. Geen idee hoe? Gelukkig hebben we in de loop der tijd een enorme hoeveelheid aan fitness-informatie met je gedeeld.

Reageer op artikel:
3 stijlvolle kloffies met sportkleding die ook buiten de sportschool kunnen
Sluiten