Inga Stoit
Inga Stoit Liefde & Seks 12 apr 2018

10 tips waarmee jij je orgasme uit kunt stellen

Langdurige seks is leuk maar als het slecht is, heb je er nog steeds vrij weinig aan. Mannen geven het niet graag toe, maar we houden het lang niet allemaal ‘lang’ vol. Gelukkig verwacht zij niet dat jij uren kan vechten tussen de lakens, zonder op een hoogtepunt te komen. De gewenste tijdsduur van een hevige vrijpartij is zeven tot dertien minuten. Klinkt haalbaar toch? Bereik jij de finishlijn al eerder? Lees dan deze tips.

 1. Train 
  Je kunt je uitstelvermogen trainen. Hoe? Door het vaak ‘te doen’. Beschouw het als seksuele conditietraining. Meerdere sessies in de sportschool maken ook dat jij sterker of fitter wordt, wat goed van pas komt tijdens een potje stoeien met je partner.
 2. Speelgoed voor haar
  Zie dit niet als valsspelen. Stel: jij komt binnen twee tellen. Dit is niet leuk voor haar en wellicht is de sessie klaar. Door haar te bespelen met speelgoed, verkrijg je in ieder geval allebei het orgasme dat je wil. Zo sla je haar niet over door jouw onbedoelde spoed. Wissel af tussen de vibrator en de trots tussen je benen.
 3. Speel langer voor
  Voorspel. Doe! Ga in elkaar op en laat het niet verslonzen. Jij warmt vast op, en zij komt wellicht al (eerder). Langer ‘voor spelen’ verlengt de duur van het echte werk. Plus: beiden zijn jullie na afloop contenter met het resultaat. Wat weer aanstekelijk werkt op jullie verdere sekstoekomst.
 4. Masturbeer
  Doe dit voor jullie sessie. Een geladen pistool schiet nu eenmaal makkelijker dan een kogelvrije. Dit geldt idem dito voor jouw pistool. Het is natuurlijk niet heel sexy om dit te doen terwijl zij in de slaapkamer wacht. Doe dit nog voordat zij bij jou naar binnentreedt. Denk aan een of twee uur.
 5. Herstel
  Seks hoeft niet uit maar één sessie te bestaan. Jij of jullie kunnen komen en daarna weer verder gaan. Kom, en wacht een paar minuten. Ronde twee is minder gevoelig en maakt dat jij het langer kan volhouden.
 6. Probeer wat nieuws
  Seks met dezelfde persoon kan routine in de hand werken. Standjes die je al kent, laten jou sneller komen. Probeer om die reden wat minder voor de hand liggende standjes. Je bent afgeleid omdat je simpelweg met uitvogelen bezig bent, waardoor je minder snel zult klaarkomen.
 7. Kap het af
  Dit is en klinkt zuur maar laat je toch door gaan. Als zij jouw orgasme afkaatst, moet je als het ware weer opnieuw beginnen. Wacht een minuutje en pak het weer op. Iedereen kent dat punt waarop je niet meer terug kunt, maar er valt nog veel tijd te winnen door dit punt te weerleggen.
 8. Laat haar knijpen in je penis
  Raar, maar waar. Wanneer je een slang dichtknijpt, stopt het water met stromen. Natuurlijk moet ze jouw penis niet in tweeën vouwen. Gewoon wat stevige grip en klaar is Kees.
 9. Medicatie
  Soms is er meer voor nodig en kan een pil helpen. Er zijn verschillende recepten die jouw ejaculatie kunnen uitstellen. Check bij een dokter wat er te doen valt aan dit probleem. Je zult niet de eerste zijn met ongemakkelijke complicaties.
 10. Dikke condooms
  Kies niet voor twee condooms, dit kan baby’s tot gevolg hebben. Kies wel voor de dikkere variant. Dit houdt de sensatie ietwat in stand en zorgt ervoor dat het orgasme iets langer op zich kan laten wachten. Fijn wanneer je niet wil langer wil racen tegen de klok!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 tips waarmee jij je orgasme uit kunt stellen
Sluiten