Deze toffe Netflix Originals komen deze zomer nog naar je beeldscherm!

Netflix voegt aldoor maar nieuwe Originals toe aan het assortiment. Het aanbod lijkt eindeloos, maar ieder seizoen selecteren wij een aantal series waar op voorhand al veel van verwacht mag worden. Naar deze tien series kun je de komende maanden naar uit kijken.

Orange is the New Black seizoen 6

27 juli 2018

De nieuwe trailer van het 6e seizoen laat zien wat we kunnen verwachten de komende tijd. Zo is er sprake van een geheel nieuwe setting en ook de locatie is gewijzigd in Litchfield Max. Onder maximale bewaking wordt het onderzoek voortgezet en komen vriendschappen nog verder onder druk te staan.

In de trailer zien we beelden van het onderzoek dat de gemeenschap over zich heeft afgeroepen na de rel in seizoen 4. Dit onderzoek moet duidelijk maken wie er verantwoordelijk is en hoed dit te bestraffen.

El Chapo seizoen 3

27 juli 2018

Wie had gedacht dat het Narco-drama verslavender zou zijn dan drugs zelf? Nou, El Chapo is het in ieder geval wel.

De eerste twee seizoenen kregen een opmerkelijk goede reactie van de kijkers en de critici, maar het werd al snel vergeleken met Narcos, die andere drugs gerelateerde serie op Netflix. Die vergelijking is niet geheel onterecht, beide series zijn immers gebaseerd op de biografie van een crimineel. El Chapo heeft echter behoorlijke kijkcijfers behaald en het derde seizoen wordt binnenkort uitgezonden. Vanaf 27 juli kun je in ieder geval weer ouderwets gaan genieten.

All About The Washingtons seizoen 1

10 augustus 2018

Rev Run is terug en hoe! Eén maand na het twaalfjarig jubileum van de MTV reality show Run’s House, heeft Netflix samen met de hiphop-legende en zijn vrouw, Justine Simmons, de nieuwe Netflix Originals serie ‘All About the Washingtons’ aangekondigd.

Vergelijkbaar met Run’s House, zal de komedie het leven volgen van de fictieve personages Joey Washington (Run DMC-ster Joseph Simmons) en zijn vrouw Justine Washington (gespeeld door Justine Simmons) in hun dagelijkse strijd om hun kinderen op te voeden (Kiana Ledé, Nathan Anderson, Leah Rose Randall en Maceo Smedley).

De eerste aflevering richt zich op Joey’s afscheid van de hiphop, waarbij hij zijn focus verlegt van rap-royalty naar huisman. In de tussentijd heeft zijn vrouw, Justine, eindelijk de kans om een eigen carrière te maken.

Insatiable seizoen 1

10 augustus 2018

De één zijn dood, is de ander zijn brood. Dat geldt zeker voor de nieuwe serie ‘Insatiable’ die vanaf 10 augustus op Netflix te zien zal zijn. The CW heeft na lang wikken en wegen  besloten om af te zien van de aanschaf, daarmee krijgt de serie zijn welverdiende kans bij Netflix. De komische serie met in de hoofdrol Debby Ryan en Dallas Roberts, bestaat uit dertien afleveringen en stiekem hopen we al op een vervolg.

Het verhaal draait om Bob (Dallas), een onteerde en ontevreden coach van schoonheidswedstrijden en tevens advocaat die Patty (Ryan), een wraakzuchtige, gepeste tiener als zijn cliënt opneemt en geen idee heeft wat hij op het punt staat te ontketenen. De cast bestaat onder andere uit Christopher Gorham, Erinn Westbrook, Michael Provost, Sarah Colonna, Kimmy Shields, Irene Choi en Alyssa Milano.

Disenchantment seizoen 1

17 augustus 2018

Als je al reikhalzend hebt uitgekeken naar een nieuwe serie van Simpsons-maker Matt Groening, dan word je op je wenken bediend. Netflix zal vanaf 17 augustus ‘Disenchantment’ lanceren, een in kwalitatief opzicht geweldige animatie serie.

De geanimeerde komedie van Matt Groening volgt de avonturen van stevig drinkende prinses Bean (ingesproken door Abbi Jacobson), haar elf Elfo (ingesproken door Nat Faxon) en haar persoonlijke demon Luci (ingesproken door Eric Andre).

The Innocents seizoen 1

24 augustus 2018

De verwachtingen van ‘The Innocents’ zijn hoog gespannen. Al langer zijn de echte Netflix diehards op de hoogte van de komst van deze serie naar Netflix, nu is duidelijk dat de serie vanaf 24 augustus zal verschijnen.

Wanneer tieners Harry en June weglopen van hun onderdrukkende gezinsleven, iets wat hen beperkt om samen te zijn, ondernemen ze een buitengewone reis waarin zelfontdekking centraal staat. De geheimen die door hun ouders voor zich hielden plaatsen een enorme druk op hun prille relatie. De ontdekking van hun bovennatuurlijke gaven en krachten spelen een niet onbelangrijke rol als ze samen doelen willen bereiken.

GHOUL seizoen 1

24 augustus 2018

Tenzij je van nature al een bepaalde fascinatie voor India hebt, is de kans dat je een fervent liefhebber van Bollywood producties bent vrij minimaal. En daarmee zie je gelijk het voordeel van Netflix. De streaming gigant zorgt niet alleen voor een overweldigend aanbod aan films en series, het laat je ook kennis maken met films die je anders nooit zou zien. GHOUL is een van de laatste toevoegingen waarvan Netflix hoopt dat het ook in India succesvol kan zijn.

GHOUL vertelt het verhaal van een jonge vrouw die werkt in een militaire detentiefaciliteit wanneer een zeer vreemde en zeer enge gevangene wordt binnengebracht voor ondervraging. Hij is niet echt een prater, maar hij kan de geheimen van de mensen om hem heen zien. En omdat iedereen een geheim heeft, is deze persoon niet alleen enorm interessant, het is ook nog eens een wezen wat niet van deze aarde afkomstig is.

Ozark seizoen 2

31 augustus 2018

Yep! Netflix heeft op 15 augustus 2017 een trailer uitgebracht waarin Marty Byrde in het midden van een trampoline stond, samen met het bijschrift: “U hebt uw keuze gemaakt, accepteer de gevolgen.” Duidelijk.

Bateman, die Ozark regisseert en de uitvoerende producent is, vertelde de LA Times dat seizoen 2 een goede weergave is van de escalatie van alles wat je in het eerste seizoen zag. Meer gevaar, zakelijke uitdagingen en relaties.

“Uiteraard is er de mogelijkheid voor Marty om nauw samen te werken met de Snells en met Ruth,” zei Bateman over mogelijke plots in het tweede seizoen. Hij heeft nu 50 miljoen dollar in plaats van 8 miljoen dollar om wit te wassen, deze enorme escalaties zullen meer complicaties en hogere inzetten voor hem opleveren. Dat belooft wat. Vanaf 31 Augustus kun je het tweede seizoen van Ozark gaan bingen.

Ingobernable seizoen 2

14 september 2018

In afwachting van de release van het tweede seizoen van ‘Ingobernable’, liet Netflix een overtuigende teaser zien. Waar we op werden getrakteerd was overtuigend: flinke hoeveelheden intriges, schietpartijen en corruptie. De trailer laat zien dat  Urquiza werd gearresteerd door de federale politie en ondervraagd door de pers over haar betrokkenheid bij de moord op president Diego Nava. Voldoende voer om reikhalzend uit te kijken naar 14 september als alle afleveringen beschikbaar komen.

Narcos seizoen 4

Binnenkort

De komst van Narcos seizoen 4 is bevestigd door Netflix na veel onzekerheid na het overlijden van locatiescout Carlos Muñoz Portal. Narcos zal teruggaan in de tijd om de oorsprong van de volgende dreiging in de drugsoorlog te onderzoeken: het Mexicaanse kartel Guadalajara.

De Netflix-drugskartelserie heeft twee nieuwe sterren toegevoegd voor het vierde seizoen, Michael Pena en Diego Luna, ook speelt Mexico-Stad een aanzienlijk grote rol in het vierde seizoen.

Tot nu toe is de serie volledig in Colombia opgenomen om de oorspronkelijke cocaïnekoning, Pablo Escobar (gespeeld door Wagner Moura) en de opvolgers van zijn Medellin-kartel, Cali, te volgen. De vier Cali-bazen van het kartel waren de slechteriken in seizoen drie en hun dood en opsluiting brachten de tijdlijn van Narcos tot halverwege de jaren negentig.

Reageer op artikel:
Deze toffe Netflix Originals komen deze zomer nog naar je beeldscherm!
Sluiten