Redactie
Redactie Life 13 feb 2019

1 op de 6 jongeren geeft seks cadeau tijdens Valentijnsdag

Waarom zou je commerciële rommel cadeau doen aan je grote liefde, als je ook het mooiste geschenk op aarde kunt geven: jezelf. Uit een enquete onder 1.108 Nederlanders blijkt dat 1 op de 6 daar hetzelfde over denkt: zij hebben weleens ‘seks’ cadeau gedaan tijdens Valentijnsdag of een cadeau beantwoordt met een stomende knuffelsessie tussen de lakens.

Een op de vijf deelnemers van het onderzoek vindt het sowieso onzin om je partner goedkope cadeaus te geven als je écht van elkaar houdt. Niet iedereen is overigens vies van een cadeau, maar de partners van een aantal respondenten kwamen wel met hele slechte cadeaus op de proppen. Koplopers zijn een goocheldoos, opgezette vlinder,  condooms, boodschappen, een boekenbon en ‘loze beloftes’.

Opvallend genoeg zijn mannen de grootste voorstanders van een duur cadeau. Voor maar liefst 22 procent van hen is een goedkoop presentje tijdens bijvoorbeeld Valentijnsdag, verjaardagen en jubilea, uit den boze. Onder vrouwen bedraagt dit percentage slechts zestien procent. Meer data uit het onderzoek, vind je in de infographics hieronder of via deze link naar het onderzoek. Vind jij seks een prima cadeau, bekijk dan een van deze opties waarmee jullie Valentijnsdag een stuk spannender gaat worden.

Stomste valentijnscadeaus Stomste valentijnscadeaus Stomste valentijnscadeaus

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
1 op de 6 jongeren geeft seks cadeau tijdens Valentijnsdag
Sluiten