Manners.nl http://www.manners.nl De mannen website met gevoel voor stijl Tue, 09 Feb 2016 15:00:12 +0000 en-US hourly 1 Er komt een MacGyver film én serie http://www.manners.nl/er-komt-een-macgyver-film-en-serie/ http://www.manners.nl/er-komt-een-macgyver-film-en-serie/#respond Tue, 09 Feb 2016 15:00:12 +0000 http://www.manners.nl/?p=261257 Er komt een MacGyver film én serie Man, hoe waren we onze jeugd doorgekomen zonder het sensationele leven van Richard Dean Anderson alias MacGyver? Een stuk saaier, dat sowieso. Het goede nieuws: de uren en uren aan kijkplezier worden nu in een nieuw jasje gegoten middels serie en een film! De onthulling werd onlangs bekend gemaakt door Lionsgate CEO Jon Feltheimer. De […]]]> Er komt een MacGyver film én serie

Man, hoe waren we onze jeugd doorgekomen zonder het sensationele leven van Richard Dean Anderson alias MacGyver? Een stuk saaier, dat sowieso. Het goede nieuws: de uren en uren aan kijkplezier worden nu in een nieuw jasje gegoten middels serie en een film!

De onthulling werd onlangs bekend gemaakt door Lionsgate CEO Jon Feltheimer. De film wordt geproduceerd door de originele MacGyver-producer Lee David Zlotoff en Neal Moritz, producer van The Fast and the Furious-serie. En aangezien ook de serie onder Lionsgate valt, kun je vast en zeker een crossover verwachten tussen beide producties.

De originele serie liep van 1985 tot 1992 en bestond uit 139 afleveringen. Wanneer we de serie en film kunnen verwachten, is nog onbekend. Tot die tijd kun je nog even genieten van de klassieke intro.

]]>
http://www.manners.nl/er-komt-een-macgyver-film-en-serie/feed/ 0
Dit zijn de coolste bars ter wereld http://www.manners.nl/dit-zijn-de-coolste-barren-ter-wereld/ http://www.manners.nl/dit-zijn-de-coolste-barren-ter-wereld/#respond Tue, 09 Feb 2016 13:00:04 +0000 http://www.manners.nl/?p=261566 Dit zijn de coolste bars ter wereld Een bar leent zich perfect om een concept op los te laten, zeker indien de locatie daar toe vraagt. De onderstaande bars blinken uit in aankleding, charme en algehele coolness. Van IJsland tot Californië en Bangkok. Note: Deze lijst is niet compleet, anders zou dit artikel wel heel erg lang worden, maar wel een aangename […]]]> Dit zijn de coolste bars ter wereld

Een bar leent zich perfect om een concept op los te laten, zeker indien de locatie daar toe vraagt. De onderstaande bars blinken uit in aankleding, charme en algehele coolness. Van IJsland tot Californië en Bangkok. Note: Deze lijst is niet compleet, anders zou dit artikel wel heel erg lang worden, maar wel een aangename selectie.

Monkey Bar, Berlin

The Monkey Bar kijkt uit op de Grand Berlin Zoological Gardens, wat betekent dat er een goede kans bestaat dat je daadwerkelijk een aap ziet.

Joben Bistro, Cluj-Napoca, Roemenië

Joben Bistro is een eigenaardige pub die je terug neemt in de tijd en waar toffe steampunk-ontwerpen de overhand hebben. De combinatie van een ruig interieur, koper en toffe lampen zorgt voor een stoere maar elegante schuilplaats waar je prima kunt hangen met vrienden.

Northern Lights Bar, IJsland

Deze bar in the middle of nowhere biedt de mogelijk om onder het genot van een drankje ooggetuigen te zijn van een spectaculair natuurverschijnsel: het Noorderlicht. De enorme ramen bieden een prachtig uitzicht op zowel de de lucht als de met mos bedekte lavavelden.

White Rabbit Restaurant & Bar, Moskou

Moskou is een ongelooflijk levendige stad met een immense geschiedenis en architectuur. The White Rabbit biedt een prachtig panorama-uitzicht over de stad. Ook het bolvormige dak is meer dan de moeite waard.

Sky Bar, Bangkok

De Sky Bar vind je op het dak van de Lebua State Tower, 63 verdiepingen boven de drukke straten van Bangkok. Hier kun je nippen aan heerlijke cocktails terwijl je geniet van de zee van licht onder je.

Alux Caverna Lounge, Mexico

Alux is de grootste grotbar in de wereld. Deze grotten zijn meer dan tienduizend jaar oud en worden sfeervol belicht door honderden kaarsen.

The Water and Wind Bar, Binh Duong, Vietnam

The Water en Wind Bar is gebouwd op een plas water, waardoor de enorme rieten hut voor een prachtige reflectie op het water zorgt. Via stenen in het water loop je de hut in, waar je kunt genieten van heerlijke Vietnamese specialiteiten.

The Rock Bar, Bali, Indonesië

Gelegen op de kliffen van Bali, biedt de Rock Bar uitzicht op de prachtige Indische Oceaan. Je kunt de bar het best bezoeken tijdens zonsondergang, wanneer de zee en de lucht betoverend mooi worden.

Hemingway’s Lounge, Hollywood

Zin in een avondje uit met een goed boek? Hemingway’s Lounge is een gezellige pub waarvan de muren bekleed zijn met leesmateriaal voor de aangeschoten lezer.

]]>
http://www.manners.nl/dit-zijn-de-coolste-barren-ter-wereld/feed/ 0
Deze pen maakt ‘normale’ tekeningen realtime digitaal http://www.manners.nl/deze-pen-maakt-normale-tekeningen-realtime-digitaal/ http://www.manners.nl/deze-pen-maakt-normale-tekeningen-realtime-digitaal/#respond Tue, 09 Feb 2016 11:00:05 +0000 http://www.manners.nl/?p=261444 Deze pen maakt ‘normale’ tekeningen realtime digitaal Deze magische pen draagt de statige naam The Slate en is ontwikkeld voor degenen die de behoefte voelen om hun creaties op papier te tekenen, maar moeite hebben om de kersverse creaties te digitaliseren. The Slate, een klein ringetje dat je om de pen of potlood naar voorkeur laat glijden, maakt het leven van designers […]]]> Deze pen maakt ‘normale’ tekeningen realtime digitaal

Deze magische pen draagt de statige naam The Slate en is ontwikkeld voor degenen die de behoefte voelen om hun creaties op papier te tekenen, maar moeite hebben om de kersverse creaties te digitaliseren.

The Slate, een klein ringetje dat je om de pen of potlood naar voorkeur laat glijden, maakt het leven van designers met een voorliefde voor authentieke tekentechniek een stuk makkelijker. The Slate legt namelijk alle bewegingen secuur vast en brengt deze direct over naar je tablet of mobiel.

In de bijbehorende Imagink app kun je na het tekenen het een en ander aanpassen voor je de schets transporteert naar je favoriete bewerkingsprogramma. Handig! De starterset is vanaf 142 euro verkrijgbaar.

]]>
http://www.manners.nl/deze-pen-maakt-normale-tekeningen-realtime-digitaal/feed/ 0
Oedipus gaat bier lageren op whiskeyvaten http://www.manners.nl/oedipus-gaat-bier-lageren-op-whiskeyvaten/ http://www.manners.nl/oedipus-gaat-bier-lageren-op-whiskeyvaten/#respond Tue, 09 Feb 2016 10:00:18 +0000 http://www.manners.nl/?p=261544 Oedipus gaat bier lageren op whiskeyvaten Bij de Amsterdamse brouwerij Oedipus zijn ze niet vies van een experimentje. Sowieso ben je voor een bijzonder en karaktervol bier bij hen aan het goede adres maar hun nieuwste creatie belooft wel érg veel goeds: bier gelagerd in whiskeyvaten van Jameson. Vanaf april is het zo ver: dan kun je het resultaat proeven van […]]]> Oedipus gaat bier lageren op whiskeyvaten

Bij de Amsterdamse brouwerij Oedipus zijn ze niet vies van een experimentje. Sowieso ben je voor een bijzonder en karaktervol bier bij hen aan het goede adres maar hun nieuwste creatie belooft wel érg veel goeds: bier gelagerd in whiskeyvaten van Jameson.

Vanaf april is het zo ver: dan kun je het resultaat proeven van het nieuwe bier dat heeft gelagerd op originele whiskeyvaten van Jameson, die Oedipus zelf is gaan ophalen in Cork. Het toffe is: dit is nog zelden gedaan, dus Oedipus spreekt van een ‘beoogd resultaat’, hetgeen onze nieuwsgierigheid alleen maar verder aanwakkert. De brouwerij mikt op een hoppige en friszure Saison met invloeden van de Ierse Whiskey. ‘t Water loopt ons al aardig in de mond.

Dit is een ontzettend spannend experiment voor ons. We zijn heel benieuwd om te zien en vooral te proeven wat er gebeurt met ons bier als we het laten rijpen op Jameson whiskeyvaten. We zijn ook trots dat we nu als één van de eerste brouwerijen wereldwijd deze samenwerking kunnen oppakken. We kijken uit naar de eerste slok van dit speciale bier.’ Aldus Rick Nelson van Oedipus.

]]>
http://www.manners.nl/oedipus-gaat-bier-lageren-op-whiskeyvaten/feed/ 0
Lifehack: fake it till you make it werkt echt http://www.manners.nl/lifehack-fake-it-till-you-make-it-werkt-echt/ http://www.manners.nl/lifehack-fake-it-till-you-make-it-werkt-echt/#respond Tue, 09 Feb 2016 09:00:54 +0000 http://www.manners.nl/?p=261145 Lifehack: fake it till you make it werkt echt Harvard-psycholoog Amy Cuddy deelt opvallend nieuws: het bekende gezegde ‘fake it till you make it’ lijkt waarheid te bevatten en wie deze tactiek hanteert, zou uiteindelijk wel eens echt kunnen slagen, stelt zij. Fake it till you make it wordt doorgaans een beetje gekscherend gebruikt. Je kent het wel: je komt in een gezelschap waar […]]]> Lifehack: fake it till you make it werkt echt

Harvard-psycholoog Amy Cuddy deelt opvallend nieuws: het bekende gezegde ‘fake it till you make it’ lijkt waarheid te bevatten en wie deze tactiek hanteert, zou uiteindelijk wel eens echt kunnen slagen, stelt zij.

Fake it till you make it wordt doorgaans een beetje gekscherend gebruikt. Je kent het wel: je komt in een gezelschap waar jij je overduidelijk niet thuis voelt omdat alle anderen bijvoorbeeld veel kennis hebben over een onderwerp waar jij weinig van af weet. Dus je besluit maar te doen alsof jij óók een expert bent op dat gebied. Ondertussen hoop je dat niemand je ontmaskert… Hoewel de tactiek dus niet in alle situaties werkt, legt Cuddy uit waarom het soms wél werkt.

Volgens haar is dit gedrag niet bedoeld om anderen voor de gek te houden maar juist om jezelf voor de gek te houden. Als jij een situatie in gaat met gespeeld of aangedikt zelfvertrouwen, weet je weliswaar dat dit nep is maar toch onthoudt jouw brein het zelfverzekerde gevoel. Onbewust speelt dit de volgende keer dat je in een soortgelijke situatie belandt mee. Als je dit maar vaak genoeg herhaalt, zal jouw zelfvertrouwen stukje voor stukje groeien omdat je geheugen automatisch teruggrijpt naar de herinnering van de voorgaande keer.

Doen alsof zorgt er echt niet voor dat je meer kennis ontwikkelt over een bepaald onderwerp maar het kan dus wél behulpzaam zijn voor mensen met sociale angst of een gebrek aan zelfvertrouwen. Als je consequent zelfvertrouwen faket in een situatie waarin jij je onzeker voelt, ga je op den duur dat zelfvertrouwen echt ervaren.

]]>
http://www.manners.nl/lifehack-fake-it-till-you-make-it-werkt-echt/feed/ 0
Hot on Istagram: Lisa-Marie Jaftha http://www.manners.nl/hot-on-istagram-lisa-marie-jaftha/ http://www.manners.nl/hot-on-istagram-lisa-marie-jaftha/#respond Mon, 08 Feb 2016 20:00:30 +0000 http://www.manners.nl/?p=261447 Hot on Istagram: Lisa-Marie Jaftha Hot on Istagram staat niet gelijk aan ‘Huge on Instagram’ want de fraaie Zuid-Afrikaanse Lisa-Marie Jaftha heeft een relatief bescheiden aantal van 8200 volgers. Zouden er best meer mogen zijn, niet? Wij zijn niet te beroerd om haar een handje te helpen. Lisa-Marie volgen doe je hier.]]> Hot on Istagram: Lisa-Marie Jaftha

Hot on Istagram staat niet gelijk aan ‘Huge on Instagram’ want de fraaie Zuid-Afrikaanse Lisa-Marie Jaftha heeft een relatief bescheiden aantal van 8200 volgers. Zouden er best meer mogen zijn, niet?

Wij zijn niet te beroerd om haar een handje te helpen. Lisa-Marie volgen doe je hier.

 
]]>
http://www.manners.nl/hot-on-istagram-lisa-marie-jaftha/feed/ 0
Matt Damon keert terug als Jason Bourne http://www.manners.nl/matt-damon-keert-terug-als-jason-bourne/ http://www.manners.nl/matt-damon-keert-terug-als-jason-bourne/#respond Mon, 08 Feb 2016 19:30:09 +0000 http://www.manners.nl/?p=261269 Matt Damon keert terug als Jason Bourne De Bourne reeks is terug van weggeweest. Jeremy Renner is weer verdwenen en Matt Damon staat – gelukkig – weer volop in de picture. The Bourne Ultimatum verscheen inmiddels alweer 9 jaar geleden geleden. Toch kun je na het kijken van deze korte trailer concluderen dat die jaren Matt Damon geen kwaad hebben gedaan. Inmiddels […]]]> Matt Damon keert terug als Jason Bourne

De Bourne reeks is terug van weggeweest. Jeremy Renner is weer verdwenen en Matt Damon staat – gelukkig – weer volop in de picture. The Bourne Ultimatum verscheen inmiddels alweer 9 jaar geleden geleden. Toch kun je na het kijken van deze korte trailer concluderen dat die jaren Matt Damon geen kwaad hebben gedaan. Inmiddels is hij ook geen jonkie meer (45 jaar) maar die six pack is nog volop gaande; net als de actie in de film. Dit wordt er eentje om naar uit te kijken. Het wachten zal tot 28 juli duren.

]]>
http://www.manners.nl/matt-damon-keert-terug-als-jason-bourne/feed/ 0
Geniet van de beste Super Bowl-commercials http://www.manners.nl/de-beste-super-bowl-2016-commercials-op-een-rijtje/ http://www.manners.nl/de-beste-super-bowl-2016-commercials-op-een-rijtje/#respond Mon, 08 Feb 2016 19:00:54 +0000 http://www.manners.nl/?p=261397 Geniet van de beste Super Bowl-commercials Zo, het grootste sportevenement van Amerika zit er weer op. De Super Bowl 2016 werd vannacht gewonnen door de Denver Broncos. Ze waren met 24-10 te sterk voor de Carolina Panthers. De Super Bowl draait daarentegen niet alleen om de sport zelf, ook de shows en reclamespotjes krijgen veel aandacht. Traditiegetrouw gaat er elk jaar […]]]> Geniet van de beste Super Bowl-commercials

Zo, het grootste sportevenement van Amerika zit er weer op. De Super Bowl 2016 werd vannacht gewonnen door de Denver Broncos. Ze waren met 24-10 te sterk voor de Carolina Panthers. De Super Bowl draait daarentegen niet alleen om de sport zelf, ook de shows en reclamespotjes krijgen veel aandacht.

Traditiegetrouw gaat er elk jaar wel een paar spotjes viral, zoals deze reclame van Audi. Geloof het of niet – normaal staan reclames immers garant voor irritatie – de onderstaande commercials zijn het kijken waard! Bijzonder detail: voor een reclameblok van dertig seconden mochten adverteerders vijf tot zes miljoen dollar aftikken.

]]>
http://www.manners.nl/de-beste-super-bowl-2016-commercials-op-een-rijtje/feed/ 0