#

MANNERS MAGAZINE

#

colofon

Mitchell van der Koelen

Executive Editor

Gaf ruim tien jaar terug zijn droom om professioneel coureur te worden op om over auto's te schrijven. Hij liet de inkt rijkelijk vloeien en ontdekte een nieuwe wereld van stijl, kleding en de mooie dingen des levens. Heeft een passie voor mooie verhalen en mag in zijn vrije tijd graag onder het genot van een glas whisky genieten van een fijne jazzplaat. Raakt geïnspireerd door de stijl van zowel Andre Benjamin als die van David Gandy. Wil ooit een fraaie collectie horloges, whisky's en auto's bezitten en zal tot en ver na die tijd op enthousiaste maar gezond-kritische wijze blijven schrijven over alles dat de moderne man boeit.

Martyn de Jong

Editor

Leergierig en gemotiveerd is deze van oorsprong Nieuw-Zeelander bezig om zijn droom als editor te vervullen. Eerst timmerde hij aan de weg als freelance fotograaf en vandaag de dag vult hij zijn foto’s aan met verhalen en artikelen. In zijn spare time houdt hij er enerzijds van om onderuitgezakt veel te oude films te kijken, of uren in de keuken te staan. Anderzijds kan hij zichzelf juist tot uiterste pushen met motorrijden, halve marathons, kickboksen of intensieve trainingen. Met oog voor stijl en een neus voor trends, is deze schrijver constant op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen voor de lezers van Manners.

Jan Heemskerk

Editor-at-large

Echte Jan, vrouwenfluisteraar en Liefdespanter. Tegen wil en dank erkend relatie-deskundige, mannen- en – vooral - vrouwenkenner. Altijd haaks op de trend, tenzij toevallig niet. Hartstochtelijk amateur-foodie & drinkie, theaterkneus, in intieme kring bekend van radio en tv.

Google+