#

MANNERS MAGAZINE

#

colofon

Mitchell van der Koelen

Executive Editor

Gaf ruim tien jaar terug zijn droom om professioneel coureur te worden op om over auto's te schrijven. Hij liet de inkt rijkelijk vloeien en ontdekte een nieuwe wereld van stijl, kleding en de mooie dingen des levens. Heeft een passie voor mooie verhalen en mag in zijn vrije tijd graag onder het genot van een glas whisky genieten van een fijne jazzplaat. Raakt geïnspireerd door de stijl van zowel Andre Benjamin als die van David Gandy. Wil ooit een fraaie collectie horloges, whisky's en auto's bezitten en zal tot en ver na die tijd op enthousiaste maar gezond-kritische wijze blijven schrijven over alles dat de moderne man boeit.

Joris van Velzen

Editor

Leeft volgens drie regels: zorg dat je op elk moment van de dag er scherp uitziet, houd altijd de deur open voor een dame en sta nooit stil op een feestje. Zijn kledingkast is groter dan die van menig vrouw en zijn drankcollectie is omvangrijker dan die van de gemiddelde bar. Een bezige bij met één doel: alleen maar mooie dingen maken.

Martyn de Jong

Editor

Jong, leergierig en gemotiveerd is deze van oorsprong Nieuw-Zeelander bezig om zijn droom als editor te vervullen. Eerst timmerde hij aan de weg als freelance fotograaf en vandaag de dag vult hij zijn foto’s aan met verhalen en artikelen. In zijn spare time houdt hij er enerzijds van om onderuitgezakt veel te oude films te kijken of uren in de keuken te staan. Anderzijds kan hij zichzelf juist tot uiterste pushen met halve marathons, kickboksen of intensieve trainingen. Met oog voor stijl en een neus voor trends, is deze schrijver constant op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen voor de lezers van Manners.

Jos Veldsema

Na zijn rondreis door Italië is Jos verslingerd geraakt aan het land. Ondanks de temperamentvolle bevolking is hij gegrepen door de tóch relaxte sfeer, pittoreske straatjes in de stuk voor stuk schitterende steden en bergdorpjes, authentieke koffiebars en uiteraard het gevoel voor stijl. Net als de Italiaanse man heeft hij een (soms iets te) vergaande passie voor voetbal. Bij Manners komen veel van zijn interesses samen met zijn voorliefde voor denim, sneakers & boots, vintage, koffie, cafe racers en vrouwen, bij voorkeur met een goede bos krullen. Hij houdt de Manners-lezer graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van, onder anderen, deze onderwerpen.

Jeremy Brouwer

Editor

Jeremy is een voetbalfan (Real Madrid) die altijd op de hoogte is van het laatste voetbalnieuws. Om fit te blijven doet hij aan kickboksen en op mooie zomerse dagen trapt hij graag een balletje met zijn vrienden. Als het wat minder mooi weer is, volgt hij de laatste trends op het gebied van tech & gadgets en hij test daarom heel wat smartphone applicaties af. ’s Avonds geniet Jeremy ultiem van zijn koffiemomentje.

Google+